Επιστροφή στο γήπεδο με το μυαλό στην Αχαγιά για την Καλαμάτα

Επιστροφή στο γήπεδο με το μυαλό στην Αχαγιά για την Καλαμάτα

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟ… ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΡΟΦΕΣ Ο ΜΠΕΛΕΒΕΤΗΣ

Ξεκούραση τέλος για τους ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας που επέστρεψαν, μετά το τετραήμερο ρεπό τους, στο γήπεδο ξεκινώντας την προετοιμασία για την Κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Αχαϊκή.
Ο Μίλτος Γκόφας είδε χθες με ικανοποίηση στο γήπεδο τους Οντβόνγκ και Τσιρίλο που επέστρεψαν από την Ιταλία, όμως προβληματίζεται λόγω της αντιξοότητας που προέκυψε σχετικά με την περίπτωση του Ζαχαρόπουλου, ο οποίος παραμένει καθηλωμένος στο κρεβάτι με υψηλό πυρετό. Υπάρχει αισιοδοξία ότι μέχρι το τέλος της προετοιμασίας θα έχει ενσωματωθεί, όμως είναι ερωτηματικό ο βαθμός ετοιμότητας του νεαρού αμυντικού μέσου που έχει καταπονηθεί σημαντικά.
Όσον αφορά τον Μπελεβέτη, συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο ανεβάζει στροφές και σύντομα θα είναι σε θέση να ενσωματωθεί στην αποστολή, ενώ αναμένεται σήμερα η επιστροφή του Σκόνδρα που είχε πάρει άδεια από το προπονητικό επιτελείο.
Πλέον ο κ. Γκόφας αρχίζει από σήμερα να επικεντρώνει την προετοιμασία στο δύσκολο ματς της Αχαγιάς εκεί όπου η Καλαμάτα καλείται να πάρει αποτέλεσμα καθώς έτσι θα μείνει ζωντανή, τουλάχιστον στο κυνήγι της 2ης θέσης.