Ευχαριστίες από το Δήμο Κεφαλλονιάς για τη στήριξη μετά τους σεισμούς

Ευχαριστίες από το Δήμο Κεφαλλονιάς για τη στήριξη μετά τους σεισμούς

Τις ευχαριστίες του για τη βοήθεια που προσέφερε ο Δήμος Καλαμάτας στους σεισμόπληκτους Κεφαλλονίτες, εκφράζει με επιστολή του προς το Δήμο  ο δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξ. Παρίσης.
Όπως αναφέρει η επιστολή, «εκ μέρους του Δήμου Κεφαλλονιάς θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας για την αμέριστη συμπαράστασή σας στους δοκιμαζόμενους από το σεισμό κατοίκους του Δήμου Κεφαλλονιάς και ιδιαίτερα της περιοχής της Παλικής. Τέτοιες ενέργειες τιμούν εσάς και το θεσμό που υπηρετείτε.
Η δική σας στήριξη είναι η ηθική ανταμοιβή στους κόπους μας, για το καλό και την πρόοδο του νησιού μας».
Ο Δήμος Καλαμάτας, όπως είχε τονίσει ο κ. Παρίσης σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλλονιάς, υπό την παρουσία των αντιδημάρχων Μαρίας Οικονομάκου και Θαν. Βασιλόπουλου, ήταν ο πρώτος που ανταποκρίθηκε πανελλαδικά σε αίτημα για παροχή μηχανημάτων.
Υπενθυμίζεται ότι στην Κεφαλλονιά είχε σταλεί ένα ανατρεπόμενο φορτηγό, προκειμένου να τεθεί στην υπηρεσία του Δήμου του νησιού για την αποκομιδή μπαζών από οικοδομές που κρίθηκαν κατεδαφιστέες.
Το φορτηγό, γεμάτο υλικά και τρόφιμα τα οποία συγκέντρωσαν οι εθελοντές του Δημοτικού Παντοπωλείου Καλαμάτας και η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνικών Σωματείων Μεσσηνίας, καθώς και οι πυροσβέστες της Μεσσηνίας για τους συναδέλφους τους στην Κεφαλλονιά, είχε αναχωρήσει για το δοκιμαζόμενο από τους σεισμούς νησί το ξημέρωμα του Σαββάτου 8 Φεβρουαρίου, μαζί με ένα ακόμη όχημα του Δήμου της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.