Η Ελένη Αλειφέρη υποψήφια αντιπεριφερειάρχης με τον Π. Τατούλη

Η Ελένη Αλειφέρη υποψήφια  αντιπεριφερειάρχης με τον Π. Τατούλη

Mε δήλωση της στο “Θάρρος” επιβεβαίωσε τις πληροφορίες

Θέμα χρόνου είναι πλέον να ανακοινώσει το ψηφοδέλτιό του για τις εκλογές του Μαΐου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου και εκ νέου υποψήφιος, Πέτρος Τατούλης. Μάλιστα, οι ανακοινώσεις, που θα αφορούν και στη Μεσσηνία, αναμένεται να γίνουν το Σάββατο, με επικεφαλής πλέον την Ελένη Αλειφέρη.
 
Ισχυρό ψηφοδέλτιο
Οι πληροφορίες από το επιτελείο του κ. Τατούλη λένε ότι αντιμετωπίζει έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» σε όλους τους νομούς, για το ποιους υποψηφίους θα βάλει στο ψηφοδέλτιο και ποιους, δυστυχώς, θα αφήσει απέξω.
Οι ίδιες πληροφορίες μιλούν για «ένα πανίσχυρο ψηφοδέλτιο, πολύ πιο δυνατό κι από αυτό του 2010». Τονίζουν, μάλιστα, ότι ο κ. Τατούλης έχει μεγάλο στελεχικό δυναμικό στη διάθεσή του.
Κλίμα μεγάλης αισιοδοξίας, λοιπόν, στο στρατόπεδο της «Νεας Πελοποννήσου», η οποία μιλά για πρόσφατες δημοσκοπήσεις που δίνουν στον Πέτρο Τατούλη πολύ μεγάλο προβάδισμα και ισχυρή παράσταση νίκης.
 
Υποψήφια η Αλειφέρη
Ομαλά κλείνει και το θέμα του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, καθώς χθες ο φωτογραφικός φακός του «Θάρρους» «έπιασε» στο κέντρο της Καλαμάτας, σε χαλαρή συζήτηση, την νυν αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου με την κα Ελένη Αλειφέρη και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ, Περικλή Μαντά.
Μάλιστα, σε ερώτηση του «Θάρρους» προς την κα Αλειφέρη, πως όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι είναι η επιλογή του κ. Πέτρου Τατούλη ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου του στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, επιβεβαίωσε με την απάντησή της πως θα είναι η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης: «Η αυτοδιοίκηση εξ ορισμού διαδραματίζει σημαντικότατο ρόλο στη ζωή των πολιτών και μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο ανάπτυξης, ιδιαίτερα στην παρούσα οικονομική συγκυρία.
Στο ανωτέρω πλαίσιο κινούμενη η Περιφερειακή Αρχή της Πελοποννήσου έχει αναπτύξει σημαντική και πολύπλευρη δραστηριότητα και έχει θέσει τις βάσεις για μια εξίσου αποτελεσματική συνέχεια. Ως πρόσωπο προερχόμενο από την αυτοδιοίκηση, θεωρώ ως πολύ ουσιαστικό και παράλληλα ιδιαίτερα υπεύθυνο το να ενώσω και τις δικές μου δυνάμεις σε αυτή την ελπιδοφόρα προοπτική για το μέλλον της Πελοποννήσου και ειδικότερα της Μεσσηνίας».