Η Εράνη βράβευσε τους Νίκο και Σωτήρη Λυμπερόπουλου (φωτογραφίες)

Η Εράνη βράβευσε τους Νίκο και Σωτήρη Λυμπερόπουλου (φωτογραφίες)

Μέχρι και ο καιρός «αποφάσισε» τελικά ότι δεν ήταν δυνατόν να ματαιώσει τη χθεσινή ποδοσφαιρική γιορτή των Φιλιατρών και ήταν από αυτές που προχωρούν το άθλημα ένα βήμα μπροστά, προσφέροντας πολλές όμορφες αγωνιστικές και μη στιγμές. Η διοίκηση της Εράνης, περισσότεροι από 40 παλιοί και νέοι παίκτες των «πρασίνων», αλλά και επίλεκτοι από Καλαμάτα, Μεσσηνιακό και Τέλο Άγρα, μαζί με δεκάδες φιλάθλους που βρέθηκαν χθες το απόγευμα στο παλιό γήπεδο (ο μικρός αριθμός τους, λόγω και των άστατων καιρικών συνθηκών ήταν το μόνο αρνητικό) είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα αξέχαστο φιλικό παιχνίδι προς τιμήν των δύο εκ των σημαντικότερων ποδοσφαιριστών που έχουν αναδείξει τα Φιλιατρά και όχι μόνο… Ο ίδιος ο βετεράνος πια διεθνής μεσοεπιθετικός, Νίκος Λυμπερόπουλος και ο πολύπειρος τερματοφύλακας Σωτήρης Λυμπερόπουλος φόρεσαν τη φανέλα της Εράνης και αγωνίστηκαν στο α’ ημίχρονο, δίνοντας τη σπάνια δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να τους απολαύσει εν δράσει, ενώ στην ανάπαυλα δέχθηκαν με ικανοποίηση και συγκίνηση τις τιμητικές πλακέτες για την διαρκή προσφορά τους στο σύλλογο. Ο Νίκος παρέλαβε τη δική του, μαζί με το γιό του, από τον ταμία των «πρασίνων», Γιάννη Δρακόπουλο, ενώ τον Σωτήρη βράβευσε ο γενικός αρχηγός Σπύρος Καυκάς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι επίλεκτοι επικράτησαν με 4-1, με …κρυφό χαρτί στο 2ο ημίχρονο (35λεπτης διάρκειας) τον φυσιοθεραπευτή της Μαύρης Θύελλας, Λεωνίδα Παπανικολάου, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ (45’ και 60’).
Το σκορ είχε ανοίξει στο 10ο λεπτό για την ομάδα των επιλέκτων ο Θοδωρής Πούτσης της Καλαμάτας, ενώ στο 22’ ο νεαρός επιθετικός της Εράνης Μπάμπης Νικολόπουλος ισοφάρισε σε 1-1 (σκορ ημιχρόνου). Ο Θανάσης Γεωργιόπουλος του Τέλου Άγρα (έχει αγωνιστεί στην Εράνη) σημείωσε το 3-1 στο 57’.
Τον αγώνα «σφύριξε» ο Παναγιώτης Τσεκούρας.

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Σωτ. Λυμπερόπουλος, Μπεγλεκτσής, Αλμπάν, Χρ. Αλεξανδρόπουλος, Γιάννης, Μοροσάνου, Κώτσος, Χρονόπουλος, Νικολόπουλος, Ν. Λυμπερόπουλος, Κόλλιας (Βασιλόπουλος, Π. Αλεξανδρόπουλος, Χότι, Νικολακόπουλος, Κάππος, Κιούτακ, Αναστασόπουλος, Αντ. Σταθόπουλος, Διονυσόπουλος, Κυριακούλης, Κωνσταντόπουλος, Γκαϊφύλλιας, Διαγούπης).

ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ: Πραστέλας, Γιαννακόπουλος, Ντινιώτης, Καντούτσης, Κουρούπης, Κουντάνης, Βασιλόπουλος, Τσουλάκος, Ηλιόπουλος, Πούτσης, Πουλάκος (Κολοβούρης, Κυριακόπουλος, Κολεζνιτσένκο, Παπανικολάου, Οδεμισιώτης, Δημητρούλιας, Γεωργιόπουλος, Γυφτάκης, Παπανδρεόπουλος).

-Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας που προηγήθηκε, ανάμεσα στους προπαίδες της Εράνης και του Τέλου Άγρα, με σκόρερ τους Σωτήρη Γώγω και Γιώργου Τάρλετ αντίστοιχα.