Καλαμάτα: Αυτοκτόνησε και πλέον ελπίζει σε ένα θαύμα

Καλαμάτα: Αυτοκτόνησε και πλέον ελπίζει σε ένα θαύμα

Την ευκαιρία να ανέβει στη δεύτερη θέση που ίσως αποτελούσε το εισιτήριο της ανόδου για τη Β’ Εθνική έχασε και σήμερα η Καλαμάτα, που γνώρισε την ήττα στην Αχαΐα.
Η δεύτερη θέση θα προερχόταν σε συνδυασμό της νίκης της Ερμιονίδας απέναντι στον δεύτερο Παναργειακό.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η Καλαμάτα έχασε αρκετές ευκαιρίες με αποκορύφωμα ότι έχασε πέναντι λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους.
 
Τέλος, ο Μεσσηνιακός κατάφερε να πάρει τους τρείς πόντους από τον Αστέρα Μαγούλας και ελπίζει στην παραμονή.


Το στόχο κατάκτησης της δεύτερης θέσης, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να επαναφέρει σε πρώτο πλάνο το όνειρο της ανόδου στη Β΄ Εθνική, έχει θέσει πλέον μετά την ήττα από τον Παναργειακό η ομάδα της Καλαμάτας, όμως για να διατηρηθεί ζωντανή θα πρέπει να περάσει με θετικό αποτέλεσμα από την Αχαγιά, όπου και δοκιμάζεται στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής κόντρα στην ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα Αχαϊκή. Οι γηπεδούχοι, που θέλουν λίγους βαθμούς ακόμη για να επιβεβαιώσουν τη σωτηρία τους, είναι πολύ επικίνδυνοι και γίνονται ακόμη περισσότερο όταν παίζουν στο σπίτι τους. Όλα αυτά τα γνωρίζουν πάντως οι ποδοσφαιριστές της Μαύρης Θύελλας, που καλούνται να κάνουν το καθήκον τους, ζητώντας την επιστροφή στις νίκες. Άλλωστε η Καλαμάτα είναι πάντοτε η μεγάλη ομάδα του 4ου ομίλου και οι παίκτες της οφείλουν να το αποδεικνύουν όπου κι αν αγωνίζονται ακόμη κι αν δεν έχουν ξεκάθαρο αγωνιστικό κίνητρο.
Ο Μίλτος Γκόφας από την πλευρά του ολοκλήρωσε χθες το πρωί την προετοιμασία της ομάδας, ανακοινώνοντας στη συνέχεια την αποστολή, από την οποία αποκλείστηκε ο ανέτοιμος Ζαχαρόπουλος, που ταλαιπωρήθηκε καθ’ όλη την εβδομάδα από αμυγδαλίτιδα. Αντιθέτως συμπεριελήφθησαν κανονικά τόσο ο Μπελεβέτης, όσο και ο Γεωργακόπουλος, που έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους.
Όσον αφορά το σχήμα με το οποίο θα παραταχθεί η Καλαμάτα, φαίνεται πως η συνταγή δεν διαφοροποιείται (4-5-1), ωστόσο είναι σχεδόν βέβαιο πως θα υπάρξουν κάποιες λιγοστές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, έστω κι αν ο κ. Γκόφας κράτησε σε γενικές γραμμές κλειστά τα χαρτιά του. Η ομάδα θα παραταχθεί πιθανότατα με τους Κολοβούρη, Καντούτση, Κωνσταντόπουλο, Λιόλιο, Τσόπελα (Καλογερόπουλο), Σκαρλάτο, Μαρτίνο, Σκόνδρα, Καραχάλιο, Καλαντζή και Ηλιόπουλο ή Οντβόνγκ στην κορυφή της επίθεσης, ενώ την αποστολή συμπληρώνουν ακόμη οι Ριγανάς, Γεωργακόπουλος, Αθανασόπουλος, Σοφός, Πούτσης, Κουντάνης, Μπελεβέτης και Τριανταφυλλάκης.