Καλαμάτα: Με οδηγό το ματς της Αμαλιάδας και Καραχάλιο στην αποστολή

Καλαμάτα: Με οδηγό το ματς της Αμαλιάδας και Καραχάλιο στην αποστολή

Το γρήγορο γκολ είναι το ζητούμενο για τον Μίλτο Γκόφα, που στις δηλώσεις του στο «Θάρρος» χθες στάθηκε στην αναγκαιότητα επίτευξης ενός γρήγορου τέρματος στη σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής με τον Άρη Αιτωλικού, όμως ο πολύπειρος τεχνικός λειτουργώντας απόλυτα σωστά κτύπησε καμπανάκι στους παίκτες του, από τους οποίους ζήτησε συγκέντρωση και προσοχή. Τα στοιχεία αυτά αποτέλεσαν το μυστικό της εκτός έδρας νίκης της περασμένης αγωνιστικής στην Αμαλιάδα και θα καθορίσουν σίγουρα και το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα. Η διαφορά δυναμικότητας με τον Σύλλογο της Αιτωλοακαρνανίας είναι δεδομένη, ωστόσο για να έρθει το πολυπόθητο τρίποντο, απαιτείται  σοβαρότητα, πειθαρχία και συγκέντρωση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μάλιστα τα στοιχεία αυτά απαιτούνται σε πιο έντονο βαθμό, καθώς η Καλαμάτα θα έχει διαφορετικό πρόσωπο λόγω των απουσιών που υπάρχουν. Ως γνωστόν δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Οντβόνγκ, Γεωργακόπουλος, οι τιμωρημένοι Καλογερόπουλος, Κωνσταντόπουλος, αλλά και ο Πούτση, που τιμωρήθηκε από τη διοίκηση, καθώς επίσης και οι Τσιμικλής, Κωνσταντακόπουλος, Τριανταφυλλάκης.
Λόγω των απουσιών που προαναφέραμε, η ομάδα θα παραταχθεί με αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αν και ο Γκόφας δεν άνοιξε ουσιαστικά τα χαρτιά του. Το πιθανότερο είναι ότι η ομάδα θα έχει στο αρχικό σχήμα τους Κολοβούρη, Τσόπελα, Καντούτση, Σκαρλάτο, Λιόλιο, Ζαχαρόπουλο, Μπελεβέτη,  Μαρτίνο, Σκόνδρα, Καλαντζή και Ηλιόπουλο.
Στην αποστολή, που ανακοινώθηκε από τον Μίλτο Γκόφα, λίγο μετά το τέλος της πρωινής χθεσινής προπόνησης,  συμπεριλήφθηκαν ακόμη οι Ριγανάς, Αθανασόπουλος, Κουντάνης, Σοφός, Βασιλόπουλος, Κακαλής, Κουρούπης, Οδεμισιώτης, Τσιρίλο, αλλά και ο Αλέξανδρος Καραχάλιος.
Ο τελευταίος, μπήκε για καθαρά ψυχολογικούς λόγους, μιας και δεν έχει προπονηθεί το τελευταίο δεκαήμερο μετά το τραγικό συμβάν της απώλειας του πατέρα του, ενώ τρεις από τους 21 που βρίσκονται στην αποστολή θα αποκλειστούν λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης.