Καλαμάτα: Μόνο νίκη κόντρα στον Παναργειακό για να ελπίζει


Οι προχθεσινές δηλώσεις του Μίλτου Γκόφα που διεμήνυε προς κάθε κατεύθυνση ότι για τη Μαύρη Θύελλα η νίκη είναι μονόδρομος στο σημερινό ντέρμπι κόντρα στον Παναργειακό, φανερώνουν πλήρως το κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της Μαύρης Θύελλας, λίγες ώρες πριν την έναρξη του κρίσιμου σημερινού παιχνιδιού.
Έγινε άλλωστε πολύ έντονα εμφανές και μέσα από την παρουσία του προέδρου της Καλαμάτας Γιώργου Ράλλη και των υπολοίπων μελών της διοίκησης, στη χθεσινή τελευταία προπόνηση.
Τόσο ο κ. Ράλλης όσο και οι συνεργάτες του, μετέφεραν την επιθυμία διοίκησης και φιλάθλων για κατάκτηση του 3πόντου, δίνοντας συνέχεια στο πλάνο που είχε δημιουργήσει με τις δηλώσεις του ο Αιγιώτης τεχνικός.
Αναφορικά με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο κ. Γκόφας θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, καθώς επιστρέφουν και οι Καλογερόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Οντβόγκ, κάτι που σημαίνει ότι θα παρατάξει την ομάδα με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις. Τα σχέδιά του δεν έγιναν εμφανή, καθώς δεν εξωτερίκευσε τα πλάνα του για την αντιμετώπιση του συλλόγου του Άργους κι ως εκ τούτου τα πάντα θα φανούν με την έναρξη του παιχνιδιού.
Όσον αφορά την αποστολή, ο κ. Γκόφας συμπεριέλαβε τους Ρηγανά, Κολοβούρη, Τσόπελα, Ζαχαρόπουλο, Αθανασόπουλο, Ηλιόπουλο, Καλογερόπουλο, Καλαντζή, Καραχάλιο, Καντούτσι, Κωνσταντόπουλο, Λιόλιο, Μαρτίνο, Πούτσι, Σκαρλάτο, Σκόνδρα, Σοφό, Οντβόγκ, Κουντάνη, Κακαλή και Μπελεβέτη.
 
Ξεσηκωμός στις τάξεις των φιλάθλων
Πέρα από την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών για τη διεκδίκηση και κατάκτηση του τριπόντου στο ματς με τον Παναργειακό, με τον οποίο ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση η Καλαμάτα και θέλει τους βαθμούς για να ελπίζει για την πρωτιά, σε ρυθμούς αγώνα κινήθηκαν και οι φίλαθλοι της Μαύρης Θύελλας, που ετοιμάζουν βροντερό παρόν στο Δημοτικό Στάδιο, εκεί όπου θα βρεθούν σήμερα και κάποιοι φίλοι της ομάδας του Άργους.
Όσοι επιθυμούν μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια σήμερα μετά τις 11.00 π.μ. από το εκδοτήριο του Δημοτικού Σταδίου.
 
 Μεγάλο πλήγμα για τη Θύελλα η λύση της συνεργασίας με Τσιμικλή
Τα μηνύματα είχαν έρθει το τελευταίο διάστημα, όμως εδώ και λίγο καιρό είχαν γίνει πολύ έντονα εμφανή και για κάποιους η λύση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Τσιμικλή, προφανώς δεν αποτέλεσε έκπληξη.
Μιλάμε ειδικότερα γι’ αυτούς που κινούνται εντός και γύρω από την ομάδα και που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις.
Είχαν προκύψει έντονες διαφωνίες του 26χρονου αμυντικού μέσου και εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας με «κατευθύνσεις» του τεχνικού επιτελείου, ενώ διαφωνίες προέκυψαν και με τον Γιώργο Ράλλη. Φαίνεται λοιπόν ότι η διαφορετική οπτική που προέκυψε ανάμεσα στις δύο πλευρές, ήταν αρκετή για να φέρει χθες τη λύση της συνεργασίας τους.
Αν μη τι άλλο, πρόκειται για τεράστιο πλήγμα για την ομάδα, αγωνιστικά και όχι μόνο, καθώς ο Τσιμικλής είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο και καλούνται να απαντήσουν – διοίκηση και τεχνικό τιμ – για τους λόγους που οδήγησαν τον Τσιμικλή εκτός Μαύρης Θύελλας.

Του Νίκου Μπαλόπουλου