Κανένα θέμα με Γκόφα που έχει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης


Μπορεί μετά το τέλος της Κυριακάτικης αναμέτρησης ο Μίλτος Γκόφας να τόνιζε ότι εφόσον κριθεί αναγκαίο, θα θέσει την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα χρειαστεί να γίνει, καθώς τυγχάνει της απόλυτης στήριξης του Γιώργου Ράλλη και ουσιαστικά του συνόλου της διοίκησης της ομάδας. Σύμφωνα μάλιστα με το κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της διοίκησης και με δεδομένη την επιθυμία του Αιγιώτη τεχνικού να παραμείνει στην ομάδα, οι δύο πλευρές είναι πολύ πιθανό να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και για τη νέα αγωνιστική περίοδο, μολονότι ακόμη είναι αρκετά νωρίς για να σταθεί κανείς με βεβαιότητα.
Το ότι τυγχάνει της στήριξης της διοίκησης ή το ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για συνέχιση της συνεργασίας, δεν σημαίνει πάντως ότι δεν έχει και μερίδιο ευθύνης για την αρνητική έκβαση του πρωταθλήματος και την απώλεια στόχων. Ήταν ο ίδιος που πριν από πολύ καιρό ξεκαθάρισε προς κάθε κατεύθυνση, πως οποιαδήποτε άλλη θέση, πλην της πρώτης, θα είναι αποτυχία για μία ομάδα με το βάρος της Καλαμάτας και ο άνθρωπος που όλο αυτό το διάστημα κάνει το απόλυτο κουμάντο στην ομάδα. Στο σημείο αυτό θα πρέπει ν’ αναφέρουμε την έμπρακτη στήριξη της διοίκησης το Γενάρη όταν και προχώρησε στην απόκτηση των παικτών που ήθελε ο κ. Γκόφας, ή ακόμη και σε περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που βρίσκονταν εκτός πλάνων.

Από σήμερα στο γήπεδο
Από κει και πέρα και όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, προέκυψε μια μικρή διαφοροποίηση στο συνηθισμένο πρόγραμμα, με τον κ. Γκόφα να δίνει ρεπό χθες στους παίκτες τους οποίους περιμένει σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο, εκεί όπου θα συνεχιστούν μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη ή το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής οι προπονήσεις. Το ευχάριστο είναι ότι δεν έχουν προκύψει προβλήματα τιμωριών ή τραυματισμών και ως εκ τούτου όλοι οι παίκτες θα βρίσκονται στα σχέδιά του στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για το ματς της Αχαγιάς.
Ν. Μπ.