Μεγάλο «διπλό» ο Δ.Σ. Καλαμάτας, 2-1 τον ΑΣ Αθήνας «Δημοσθένης» στον Ταύρο


Σπουδαίο «διπλό» για την ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, καθώς επικράτησε με 2-1 της ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας «Δημοσθένης», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 30ού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων.
Η νίκη θεωρείται από τις σημαντικότερες της ομάδας του Δ.Σ. Καλαμάτας από το 2006 που συμμετέχει ξανά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, καθώς επιτεύχθηκε επί μιας παραδοσιακής δύναμης και μάλιστα εκτός έδρας.
Η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας πήρε «ρεβάνς» για τη βαριά ήττα (με 4-1) στο ματς του α΄ γύρου αλλά εξασφάλισε τη 2η θέση στον όμιλο (πίσω από την ομάδα των Δικηγόρων Πειραιά) που την οδηγεί σε αγώνα μπαράζ για την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης που θα φιλοξενηθεί στο Βόλο.
Υπάρχουν πάντως πολλές πιθανότητες, απευθείας πρόκρισης (ως καλύτερης δεύτερης μεταξύ των 8 ομίλων).
Τα γκολ της ομάδας του Δ.Σ. Καλαμάτας πέτυχε ο Βασίλης Φωτεινάκης (45΄ και 60΄ με σουτ – η μπάλα κτύπησε και σε αμυντικό της ομάδας του Δ.Σ. Αθήνας «Δημοσθένης» και πλασέ αντίστοιχα), ενώ η ομάδα του Δ.Σ. Αθήνας «Δημοσθένης» μείωσε σε 2-1 στο 75΄.
Η διαιτησία στον πολύ κρίσιμο αγώνα ήταν πολύ καλή.
Δ.Σ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Δημήτρης Αναστασόπουλος): Αθανασόπουλος, Σουρίλας, Πετρόπουλος, Γεωργακόπουλος, Χούλιαρης, Μιχαλόπουλος, Φωτεινάκης, Γιαννακόπουλος, Δρακόπουλος, Πολίμος, Αλεξόπουλος (αρχική ενδεκάδα), Τσιγάρος, Καράμπελας (πρώτη εμφάνιση έπειτα από πολύμηνη απουσία λόγω επέμβασης).
Την 10η (και τελευταία) αγωνιστική η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας θα υποδεχθεί την ομάδα του Δ.Σ. Χαλκίδας.