“Μεθυσμένη πολιτεία” είναι η Μεσσήνη μετά τη σπουδαία νίκη του Παμίσου

“Μεθυσμένη πολιτεία” είναι η Μεσσήνη μετά τη σπουδαία νίκη του Παμίσου

Ηλίας Ηλιόπουλος: «Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει…»

“Μεθυσμένη πολιτεία” είναι η Μεσσήνη μετά τη σπουδαία νίκη του Παμίσου επί του ΑΟ Κυπαρισσίας στο σούπερ ντέρμπι με τον ΑΟ Κυπαρισσίας. Μία νίκη που ξανάφερε (έπειτα από 8 αγωνιστικές) τους πράσινους της Μεσσήνης στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α΄ Τοπικής κατηγορίας (2 βαθμούς μπροστά από τον ΑΟΚ), οι οποίοι είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.
Ο αρχηγός του Παμίσου Μεσσήνης (και εκ των κορυφαίων στο ντέρμπι του Σαββάτου) Ηλίας Ηλιόπουλος, δήλωσε τα εξής: «Προετοιμαζόμαστε 3 μήνες για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΑΟ Κυπαρισσίας. Γνωρίζαμε πως ήταν ένας αγώνας που θα έκρινε πολλά στη μάχη του τίτλου. Προερχόμαστε από ένα σερί 9 αγωνιστικών και με τη νίκη μας το Σάββατο βρεθήκαμε στην κορυφή. Μια νίκη δίκαιη, καθώς ήμασταν καλύτεροι και εκτός από το γκολ είχαμε δοκάρι και αξιόλογες ευκαιρίες. Αξίζουν συγχαρητήρια σ’ όλα τα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν. Ευχαριστούμε πολύ τον φίλαθλο κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας, και είχε εντυπωσιακή παρουσία. Τον θέλουμε κοντά μας και στους επόμενους κρίσιμους αγώνες. Σίγουρα έχουμε τον πρώτο λόγο για τον τίτλο, αλλά το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Στις 2 αγωνιστικές που απομένουν, αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας τον ΑΟ Φαραί και τον ΑΣ Ανδρούσας, δύο πολύ καλές ομάδες. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα πάμε να διεκδικήσουμε 2 νίκες που θα μας δώσουν την πρώτη θέση».
Εξάλλου, η διοίκηση του Παμίσου Μεσσήνης ευχαριστεί τον φίλαθλο κόσμο για την εντυπωσιακή του στήριξη στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΑΟ Κυπαρισσίας.
Στο αγωνιστικό μέρος, το τεχνικό δίδυμο Σπύρος Τσίκινης, Νίκος Γεωργακλής (είχε μεγάλο μερίδιο στην επίτευξη της νίκης – κορυφής), εξετάζει το ενδεχόμενο διεξαγωγής κάποιων φιλικών τεστ στη διακοπή του πρωταθλήματος της Α΄ Τοπικής κατηγορίας, λόγω του Πάσχα.