“Με υποβαθμισμένο το αστικό περιβάλλον από τη χρόνια εγκατάλειψη της , με απουσία οποιασδήποτε σκέψης αστικής αναζωογόνησης από την απερχόμενη δημοτική αρχή και στις δύο θητείες της , είναι η περιοχή των Εργατικών Κατοικιών της Αγ. Τριάδας” , τονίζει σε δήλωση του ο επικεφαλής της παράταξης “Δίκτυο Ενεργών Πολιτών Καλαμάτας”.
Συνεχίζοντας ο κ. Μπεχράκης αναφέρει πως ” οι εργατικές κατοικίες της Αγ. Τριάδας είναι ένα από τα μεγαλύτερα θύματα της πολιτικής “αστικής ευθανασίας” που εφαρμόζει η σημερινή δημοτική αρχή στα χωριά και τις γειτονιές όλων των περιοχών του δήμου μας με τις ψηφοθηρικές επιφανειακές αναπλάσεις στα πλαίσια του μνημονίου που εφαρμόζει .
Είναι απαράδεκτο ένα χρόνο τώρα σχεδόν κάθε δεκαπέντε μέρες στις Εργατικές Κατοικίες να διαλύεται το δίκτυο ύδρευσης που αποτελείται από παλιές αμιαντοσωλήνες και να μην έχει αντικατασταθεί το δίκτυο της περιοχής εδώ και καιρό, ενώ η προγραμματισμένη αντικατάσταση να βρει έτοιμο και αλλαγμένο το δίκτυο της περιοχής. Ή τουλάχιστον να ξεκινήσει παράλληλα με το κεντρικό έργο.”
Τέλος σημειώνει πως ” εξάλλου οι δεκάδες αποκαταστάσεις που έγιναν το προηγούμενο διάστημα έχουν σημαντικό κόστος που δεν μπορεί να το αγνοήσει κανένας και που θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί.”
Μπεχράκης: Μαρτυρική γειτονιά της Καλαμάτας έχει αναδειχθεί η περιοχή των Εργατικών Κατοικιών της Αγ. Τριάδας
Δείτε επίσης.
Αλέξης Χαρίτσης: «Η πολιτική αλλαγή πρέπει να γίνει στις επόμενες εκλογές, όχι στις μεθεπόμενες»
UniStart Hubs: Τρία χρόνια σύνδεσης της γνώσης με την επιχειρηματικότητα στην Πελοπόννησο
Χρυσοβαλάντης Μέλλος: «Πρέπει να μπει τάξη σε μία δαιδαλώδη κατάσταση»
«Σφαίρα» οι ανήλικοι με τα πατίνια
Κάμερες στα σχολεία τις ώρες που δε λειτουργούν
Μισό… έργο της χρονιάς
Μπαζότοπος στην είσοδο της Μεσσήνης
Ένα κόβεις, δέκα φυτρώνουν…
Τοπικά 01.10.2026, 21:00
Νέο αεροδρόμιο σε 2,5 χρόνια υπόσχεται η Fraport
Τοπικά 01.10.2026, 19:30
Το πρόγραμμα «Καθαρή Μεσσηνία» συνεχίζει με νέες δράσεις το φθινόπωρο
Τοπικά 01.10.2026, 17:58
Έρχεται το 1ο Λογοτεχνικό Φεστιβάλ Καλαμάτας
Τοπικά 01.10.2026, 17:30
Ενημέρωση 28 σχολικών τροχονόμων για την οδική ασφάλεια
Τοπικά 01.10.2026, 17:00
Κυπαρισσία: Ανάπλαση περιοχής Πανηγυρίστρας με απευθείας ανάθεση
Τοπικά 01.10.2026, 16:56
Πώς κατάντησε έτσι ο κόμβος Καρέλια…
Τοπικά 01.10.2026, 16:30
Οι φυσιολάτρες του «Ευκλή» ξεναγήθηκαν στην Αρχαία Επίδαυρο
Φόρτωση…



