Οδ. Βουδούρης: Η Μέρκελ σε αποστολή διάσωσης Σαμαρά – Βενιζέλου

Οδ. Βουδούρης: Η Μέρκελ σε αποστολή διάσωσης Σαμαρά – Βενιζέλου

Με αφορμή την επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου στην Αθήνα, η περιφερειακή παράταξη «Πελοπόννησος Πρώτα» εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Οι τεχνητές αναπνοές δεν είναι ικανές να σώσουν το κυβερνητικό σχήμα που βρίσκεται σε εγκεφαλική νέκρωση. Μόλις χθες (σ.σ. προχθές) η κυβέρνηση ξεκίνησε την πιο δαπανηρή προεκλογική εκστρατεία από συστάσεως του ελληνικού κράτους για να ξεπεραστεί το “Μπαλτάκος gate”: το προεκλογικό τέχνασμα της άτακτης “εξόδου στις αγορές” με επιτόκιο δανεισμού 5%, υπονομεύοντας το βασικό μέτρο επίλυσης της δανειακής κρίσης, που είναι η αναδιάρθρωση του χρέους.
Σήμερα (σ.σ. χθες) ανοίγει την προεκλογική αυλαία στην Αθήνα η Καγκελάριος Μέρκελ, η οποία καταφτάνει με επείγουσα αποστολή να στηρίξει, για άλλη μια φορά, στα πρόσωπα των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου, την κυβέρνησή της εν Ελλάδι, προσπαθώντας να περισώσει το καταρρέον σύστημα που εφαρμόζει κατά γράμμα τη γερμανοκεντρική πολιτική της στη χώρα μας».
Τέλος, η παράταξη και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Οδυσσέας Βουδούρης πρόκειται να δώσουν συνέντευξη Τύπου, αύριο στις 12.00 το μεσημέρι, στο εκλογικό κέντρο της παράταξης (Αριστομένους 53 – κεντρική πλατεία Καλαμάτας).