Ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος υποψήφιος στο Δήμο Μεσσήνης με τον Στάθη Αναστασόπουλο

Ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος υποψήφιος στο  Δήμο Μεσσήνης με τον Στάθη Αναστασόπουλο

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης κ. Στάθης Αναστασόπουλος υποδέχθηκε χθες στην αίθουσα του  Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης,  έναν ακόμα υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο, τον κ. Γεώργιο Γιαννόπουλο καταγόμενο από την Αρσινόη και  σπουδαίο ηθοποιό ο οποίος έχει  διαπρέψει   στο θέατρο αλλά και  στον κινηματογράφο.
Ο Δήμαρχος Μεσσήνης κ. Στάθης Αναστασόπουλος  του ευχήθηκε  καλή επιτυχία στις επερχόμενες  αυτοδιοικητικές  εκλογές, δεδομένου ότι είναι ένα παλιό στέλεχος της αυτοδιοίκησης και εκλεγμένος στον Δήμο  Ηλιούπολης  με αρμοδιότητα Αντιδημάρχου.
 Ο κ. Γιαννόπουλος από την πλευρά του ευχαρίστησε  τον Δήμαρχο Μεσσήνης κ. Στάθη Αναστασόπουλο αναφέροντας ότι  η σημερινή συνάντηση δεν αποτελεί πρώτη επαφή αλλά έχουν γίνει πολλές άλλες ήτοι από τότε που εκλέχθηκε από τους δημότες μας και αυτό διότι πίστεψα στην        εργατικότητα   και στην δημιουργικότητα του. Τόνισε επίσης ότι ο  λόγος που τον κάνει να αφήσει τα κοινά της Ηλιούπολης και να θέσει υποψηφιότητα εδώ τόπο του, είναι ότι τον δένουν μεγάλοι δεσμοί τόσο με το χωριό του, όσο και με την Μεσσηνία.
Πιο συγκεκριμένα ανέφερε : «Αποφάσισα να ενώσω τις δυνάμεις μου με τον  Δήμαρχο Μεσσήνης κ. Στάθη Αναστασόπουλο  προκειμένου και εγώ να βάλω ένα λιθαράκι   μέσα από την δουλεία μου που είναι η Τέχνη  και ο Πολιτισμός , έτσι ώστε να συνεχίσουμε το αξιόλογο έργο που έχει ήδη ξεκινήσει ο Δήμαρχος .Πιστεύω ότι εδώ στο Δήμο της Μεσσήνης  έχει γίνει ένα μεγάλο έργο. Όταν είσαι  απέξω δεν τα βλέπεις  εύκολα . Με τέτοια οικονομική συγκυρία όπως 70% κάτω η ΣΑΤΑ , μείωση στους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους , ο Δήμος να μην χρωστάει τίποτα . Πήρε  γύρω στα 38 εκατομμύρια  από το ΕΣΠΑ  τα οποία υλοποιούνται τώρα. Αυτά είναι μεγάλα έργα , και αυτό το λέω σε απάντηση  κάποιων,  που λένε ότι δεν έχουν γίνει έργα.

Αυτή την περίοδο επιτελείται  ένα μεγάλο έργο , το Τρίτο Διεθνές  Νεανικό  Φεστιβάλ  Αρχαίου Δράματος, το οποίο θα έλεγα είναι και παγκόσμια πρωτοτυπία.
Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο για άλλη μια φορά  που με έβαλε στη ομάδα του , και τον διαβεβαιώνω ότι θα κάνω ότι περνάει από το χέρι  μου για προκειμένου να συνεχίσουμε το έργο που έχει αρχίσει.
Ευχαριστώ πολύ.»
 

Ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος υποψήφιος στο Δήμο Μεσσήνης

Ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος  υποψήφιος στο Δήμο Μεσσήνης

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης κ. Στάθης Αναστασόπουλος υποδέχθηκε σήμερα στην αίθουσα του  Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης,  έναν ακόμα υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο, τον κ. Γεώργιο Γιαννόπουλο καταγόμενο από την Αρσινόη και  σπουδαίο ηθοποιό ο οποίος έχει  διαπρέψει   στο θέατρο αλλά και  στον κινηματογράφο.