Ο Χάρης Σαββίδης στο Δήμο Αθηναίων με το Γιώργο Καμίνη

Ο Χάρης Σαββίδης στο Δήμο Αθηναίων με το Γιώργο Καμίνη

Τον αγώνα για το μεγάλο στοίχημα για την πρωτεύουσα και την Ελλάδα δίνει τον Μάιο ο συμπολίτης μας Χάρης Σαββίδης, που ενώνει τις δυνάμεις του με τον δήμαρχο της Αθήνας Γιώργο Καμίνη, στη μάχη για τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας.
Ο Χάρης Σαββίδης κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα στην Πόλη» διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον για την Αθήνα και την Ελλάδα.
Γνωστός και από τις πρωτοβουλίες του, αλλά και την πολιτική του δραστηριότητα στην Καλαμάτα, ο Χάρης Σαββίδης, διεκδικεί ρόλο στην δημοτική αρχή της Αθήνας σύμφωνα και με την επαγγελματική του ιδιότητα ως πολεοδόμου – αρχιτέκτονα.
Ο Χάρης Σαββίδης έχει σχεδιάσει τη νέα πτέρυγα του Ευαγγελισμού (σε συνεργασία με τον Κυριάκο Κυριακίδη) και είναι επίσης και Γενικός Συντονιστής της Μελέτης Κατασκευής των έργων του Ιδρύματος Νιάρχου στον παλαιό Ιππόδρομο, συμπεριλαμβανομένων της Νέας Λυρικής Σκηνής και την Εθνικής Βιβλιοθήκης, δύο έργων κρίσιμων για την ενδυνάμωση της εικόνας, αλλά και της λειτουργίας της πόλης. 
Χρειάζεται λοιπόν η σωστή δημοτική ηγεσία, αλλά και ο κατάλληλος άνθρωπος, που γνωρίζει την πόλη, την πολεοδομία και την αρχιτεκτονική και αυτός δεν είναι άλλος από τον Καλαματιανό Χάρη Σαββίδη, ο οποίος στο πλευρό του Γιώργου Καμίνη μπορεί να δώσει τις λύσεις στα προβλήματα της Αθήνας