Π. Τσιμικλής: “Με έδιωξαν διοίκηση και ειδικότερα ο προπονητής”

Π. Τσιμικλής: “Με έδιωξαν διοίκηση και ειδικότερα ο προπονητής”

Ο Τσιμικλής λύνει τη σιωπή του και μιλά στο «Θ» για τον… «διωγμό» του

Του Νίκου Μπαλόπουλου

Το «Θάρρος» αποκάλυψε πριν από λίγα 24ωρα την είδηση της απομάκρυνσης του Παναγιώτη Τσιμικλή από την ομάδα της Καλαμάτας, και σήμερα κάνει ένα βήμα μπροστά, μεταφέροντας στο φίλαθλο κοινό τους λόγους για τους οποίους ο 26χρονος αμυντικός μέσος και εκ των κορυφαίων παικτών των τελευταίων ετών, τέθηκε εκτός Μαύρης Θύελλας.
Ο σκληροτράχηλος ποδοσφαιριστής λύνει τη σιωπή του και μιλά στο «Θάρρος» για τον «διωγμό» του, καθώς έτσι μας μετέφερε ότι νιώθει μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ρίχνοντας τα βέλη κυρίως προς τον Μίλτο Γκόφα, αλλά και τον Γιώργο Ράλλη. Η αλήθεια είναι ότι είχε πολλά να πει – πολλά από αυτά που μας είπε δεν θέλησε επί της παρούσης να βγουν στη δημοσιότητα, θεωρώντας ότι η ομάδα πρέπει να μείνει ανεπηρέαστη μέχρι το τέλος της σεζόν – και ακόμη περισσότερα να δώσει στην ομάδα της καρδιάς του, την Μαύρη Θύελλα… «Προς απογοήτευσή μου κάποιοι θέλουν να κρύψουν την αλήθεια και την πραγματικότητα. Δεν έφυγα μόνος μου από την ομάδα, με έδιωξαν διοίκηση και ειδικότερα ο προπονητής, με τον τρόπο με τον οποίο με αντιμετώπιζε εδώ και πάρα πολύ καιρό. Θέλω να πω ότι οι προπονητικές ικανότητες είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό, όμως στην προκειμένη καλό θα ήταν ο προπονητής να επικεντρώνεται στο αγωνιστικό κομμάτι και να μην παρεμβαίνει σε άλλους τομείς.
Ύστερα από την κοινοποίηση της απόφασης για το θέμα του ντόπινγκ ένιωθα κυριολεκτικά ξένο σώμα από την ομάδα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το να μη μου επιτρέπεται η συμμετοχή στις προπονήσεις με ουσιαστικό τρόπο, μολονότι έδινε το «παρών». Δεν έφυγα ποτέ από την ομάδα της ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ. Όλα αυτά και άλλα πολλά που δεν είναι σωστό να γνωστοποιήσω τη δεδομένη χρονική στιγμή, σε συνδυασμό με την οικονομική ασυνέπεια προς το πρόσωπό μου, όχι μόνο τη φετινή χρονιά, μ’ έφεραν εκτός ομάδας. Όσοι είναι κοντά και γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, μπορούν εύκολα να καταλάβουν σε τι αναφέρομαι.
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω και το μεταφέρω μέσα από την καρδιά μου τους κ.κ. Γυφτέα, Παπανικολόπουλο, αλλά και κάποιους ακόμη από τη διοίκηση που δεν ήταν τόσο ενεργοί και το τελευταίο και πιο σημαντικότερο για μένα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον κόσμο της Μαύρης Θύελλας που με στήριξε, με στηρίζει και το σημαντικότερο βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό της ομάδας», επισήμανε ο Παναγιώτης Τσιμικλής, που βρίσκεται πλέον εδώ και λίγα 24ωρα στην Αθήνα, με στόχο κυρίως την εύρεση επαγγελματικής στέγης, μένοντας απογοητευμένος από το χώρο του ποδοσφαίρου. Βεβαίως η αλήθεια είναι ότι η Μαύρη Θύελλα με εμφανή τρόπο βρίσκεται συνεχώς στη σκέψη του ικανότατου και πάντοτε ειλικρινούς ποδοσφαιριστή.