Σε καραντίνα ο Πούτσι στην Καλαμάτα…

Σε καραντίνα ο Πούτσι στην Καλαμάτα…

5-1 ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Του Νίκου Μπαλόπουλου

Πριν από λίγο καιρό, όταν είχε λάβει χώρα ένα ιδιαίτερο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Τσόπελα, η διοίκηση της Καλαμάτας είχε εξωτερικεύσει τη διάθεσή της να σταθεί απόλυτη και αμείλικτη απέναντι σ’ οτιδήποτε μπορεί να επηρεάσει την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας. Δεν θα μπορούσε να πράξει διαφορετικά και απέναντι στην περίπτωση του Θόδωρου Πούτση, που υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, οδηγώντας τους ανθρώπους της ομάδας να τον θέσουν σε «καραντίνα», ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έκανε μόνος του χθες προπόνηση και το πιθανότερο είναι ότι αυτό θα συνεχιστεί, κάνοντας τη συμμετοχή του στο εντός έδρας παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής με τον Άρη Αιτωλικού εξαιρετικά αμφίβολη. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει δυσαρέσκεια για τη συμπεριφορά του νεαρού ποδοσφαιριστή, όμως αυτή τη στιγμή η ομάδα πρέπει να μείνει προσηλωμένη στην προσπάθεια κατάκτησης της πρωτιάς και η ηρεμία είναι ο καλύτερος σύμμαχος και οδηγός.
Νικηφόρο το χθεσινό φιλικό με τον Πανιώνιο
Με προπόνηση στο δημοτικό στάδιο της πόλης αλλά και φιλικό στο δημοτικό γήπεδο “Γιώργος Λουκαρέας” ξεκίνησε χθες η προετοιμασία για το κυριακάτικο ματς με τον Άρη Αιτωλικού.
Στο δημοτικό στάδιο οι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν την προπόνηση τους με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, στη συνέχεια δούλεψαν τακτική και τελειώματα φάσεων και στο τελευταίο μέρος έγινε δίτερμα σε μικρό χώρο.
Λίγες ώρες αργότερα, στις 6.00 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε φιλικό με τον Πανιώνιο στο γήπεδο “Γ. Λουκαρέας” στο οποίο συμμετείχαν κυρίως ποδοσφαιριστές με ελάχιστο χρόνο παρουσίας στις επίσημες υποχρεώσεις. Η Καλαμάτα επικράτησε με 5-1 (ο αγώνας είχε συνολική διάρκεια 60 λεπτών) και τα γκολ σημείωσαν οι Αθανασόπουλος (5΄) με πλασέ, στο 10′ ο Σκόνδρας με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0 και στο 24΄ ο Κακαλής με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 3-0. Ακολούθησαν τα τέρματα των Σοφού (32΄) και Κακαλή (48΄), για ν’ ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 5-0, ενώ ο Πανιώνιος μείωσε λίγο πριν το τέλος με διαγώνιο σουτ του Στυλιανόπουλου.
Η Καλαμάτα αγωνίστηκε με τους Κωνσταντακόπουλο, Τσιρίλο, Τριανταφυλλάκη, Σοφό, Κωνσταντόπουλο, Τσιμικλή, Κουρούπη, Κουντάνη, Αθανασόπουλο, Σκόνδρα, Κακαλή. Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ριγανάς, Οδεμισιώτης.
Ο Πανιώνιος αγωνίστηκε με τους Νικολόπουλο, Παυλάκο, Γιάνναρη, Ηλιόπουλο, Π. Κώστα, Στυλιανόπουλο, Μ. Κώστα, Ανδριανόπουλο, Λουμάκη, Κοντοθανάση, Κλ. Βοσνάκη. Στο β’ ημίχρονο έπαιξε και ο Ν. Βοσνάκης.
Έρχεται αλλά δεν παίζει ο Καραχάλιος
Όσον αφορά το μέτωπο των απουσιών εν όψει του αγώνα της Κυριακής αυτές είναι αρκετές και σημαντικές, αλλά η δυναμικότητα του αντιπάλου είναι η αλήθεια πως δεν δημιουργεί και τόσο έντονο προβληματισμό. Δεν υπολογίζονται λοιπόν οι Οντβόνγκ και Γεωργακόπουλος, που συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα, όπως επίσης και οι Καλογερόπουλος, Κωνσταντόπουλος που είναι τιμωρημένοι, αλλά και ο Αλέξανδρος Καραχάλιος που θα επιστρέψει σήμερα ή αύριο στην Μεσσηνία. Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Πούτση, με τις πιθανότητες να μην είναι πάντως με το μέρος του νεαρού ποδοσφαιριστή. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Καντούτσης, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.