Σοκ στα Φιλιατρά μετά απο καταγγελία για κτηνοβασία!

Σοκ στα Φιλιατρά μετά απο καταγγελία για κτηνοβασία!

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Φιλιατρών στο άκουσμα της τραγικής είδησης περί κτηνοβασίας στην πόλη τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, το άκρως αποτροπιαστικό συμβάν καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και, μάλιστα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του φερόμενου ως δράστη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 5.30 χθες τα ξημερώματα αλλοδαπός που κατοικεί μόνιμα και εργάζεται στην περιοχή των Φιλιατρών, άκουσε αλυχτίσματα σκύλου, επί πολλή ώρα, κι αυτό τον ανησύχησε. Σηκώθηκε από το κρεβάτι ου, βγήκε έξω από την οικία όπου διαμένει και κατευθυνόμενος προς το μέρος όπου ακούγονταν τα κλάματα του σκύλου, αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα, ένας ημεδαπός να προσπαθεί να ασελγήσει στο άτυχο ζώο.
Συγκλονισμένος φέρεται να έβαλε τις φωνές, αλλά ο φερόμενος ως δράστης συνέχιζε την αποτρόπαια πράξη του. Ο αλλοδαπός πήγε στο Α.Τ. Φιλιατρών, λίγα μέτρα από την πλατεία, και κατήγγειλε το συμβάν.
Σε βάρος του ημεδαπού, ο οποίος είναι ηλικιωμένος κάτοικος Φιλιατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί προστασίας ζώων, με σεξουαλική κακοποίηση, όπως και πρόκληση σκανδάλου από ακόλαστη πράξη σε δημόσιο χώρο.