Τα όρια της προπαγάνδας…

Τα όρια της προπαγάνδας…

«Θερμές ευχαριστίες προς το Δήμαρχο για τις πρόσφατες τεχνικές παρεμβάσεις εκ μέρους του Δήμου Καλαμάτας στο 1ο Ειδικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Καλαμάτας, απευθύνουν με επιστολή τους οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Σε αυτήν σημειώνουν πως «τα προβλήματα του σχολείου μας αντιμετωπίστηκαν με τη δέουσα ευαισθησία, επιλύθηκαν άμεσα και για αυτό σας ευχαριστούμε!». 
Σημειώνεται ότι ο Δήμος Καλαμάτας ανταποκρίθηκε με ταχύτητα σε σχετικό αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου αυτού και προχώρησε, διά των συνεργείων του, σε διαχωρισμό αιθουσών με γυψοσανίδες για καλύτερη διαρρύθμιση των χώρων του Ειδικού Σχολείου, ενώ προστέθηκαν κουφώματα καθώς ανοίχθηκαν οι ανάλογες πόρτες στα χωρίσματα. Επίσης, πραγματοποιήθηκαν ελαιοχρωματισμοί». 
Αυτά μας ενημερώνει έγιναν, μεταξύ άλλων, το γραφείο τύπου του δήμου, στην περιοχή μας χθες. Συγνώμη, αλλά θεωρούμε ότι αυτό δεν είναι είδηση για την ιστοσελίδα, που πληρώνουμε όλοι οι δημότες και μάλιστα στοίχισε και πανάκριβα. Δεδομένου ότι βρισκόμαστε και σε προεκλογική περίοδο, ας είμαστε πιο προσεκτικοί… 
Α.Π.