Το “Θάρρος” παίζει στοίχημα και σας πάει ταμείο …


Επιμέλεια: Παναγιώτης Χλάπας
 
277 ΓΡΑΝΑΔΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ   4-6 GOAL    2,20
Δε χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση και εκτός αυτού περιμένω την αντίδραση της Μπαρτσελόνας… Η λογική λέει βροχή από γκολ στο «ΛΟΣ ΚΑΡΜΕΝΕΣ».
Κλείνοντας, αν αξίζει κάτι, είναι το ποντάρισμα στα πολλά γκολ 4-6 με απόδοση 2,20.
 
256 ΜΠΑΓΕΡΝ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 4-6    GOAL
To μομέντουμ δείχνει Μπάγερν. Όμως, η Ντόρτμουντ παραμένει σκληρό καρύδι και ειδικά σε αυτό το ματς οι ποδοσφαιριστές της θα έχουν τεράστιο πάθος για τη νίκη… Σε απόδοση αουτσάιντερ αξίζει το ρίσκο στο over 4-6 goal με απόδοση 2,20 μέσα στο «ΑΛΙΑΝΤΣ ΑΡΕΝΑ».
 
339 ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΕΛΤΣΕ 1,   1,50 – ΟVER 1,75
Προφανώς με την επιλογή του άσου δεν ανακαλύπτουμε την… Αμερική. Όμως, η απόδοση είναι χαμηλή στο 1,50 και λογικά το έργο της Βαλένθια θα είναι εύκολο… Όπως αρκετά εύκολο θα είναι και το over του 1,75.
 
346     ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΑΟΥΓΚΣΜΟΥΡΓΚ OVER    1,40
Βροχή από γκολ στο «ΡΑΪΝ ΝΕΚΑΡ ΑΡΕΝΑ»… Στάνταρ φαίνεται το over του 1,40 με τις δεδομένες επιθετικές αρετές της Χοφενχάμ. Αυτονόητη επιλογή, λοιπόν, το over και με ρίσκο το 4-6 goal του 2,20.
 
196 ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΕΒΕΡΤΟΝ OVER    1,70
Η Σάντερλαντ ελπίζει σε θαύματα για να σωθεί και η Έβερτον έχει μπροστά της μια τεράστια πρόκληση: να κερδίσει και να ανέβει στην 4η θέση. Πιθανό διπλό, αλλά είναι τέτοιος ο τρόπος που αγωνίζεται η Σάντερλαντ που δεν αποκλείω και το over.
 
304 ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΠΑΡΜΑ OVER 2,00
 
Οver με αξία στη Μόντενα
Από τη Σέριε Β θεωρώ ότι υπάρχει λόγος να ρισκάρω στο over στην αναμέτρηση της Μόντενα με τη Γιoύβε Στάμπια. Οι γηπεδούχοι έχουν σε μεγάλα κέφια τον Μπαμπακάρ το τελευταίο διάστημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ πιθανό να παραταχθούν με αρκετούς ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων, αφού μετά το βέβαιο υποβιβασμό τους, ο τεχνικός τους, Πιέρο Μπράλια, ανακοίνωσε ότι θέλει να δώσει την ευκαιρία σε πιτσιρικάδες.
Οι απουσίες στην άμυνα της Σπέτσια δίνουν τον πρώτο λόγο για το τρίποντο στην Τσεζένα, που πλέον δείχνει το αντίπαλον δέος της Έμπολι στη μάχη για την απευθείας άνοδο, πίσω από την Παλέρμο. Και τέλος στο ντέρμπι της ουράς, δεν πιστεύω ότι η Ρετζίνα έχει την ψυχολογία και τα φόντα να κοντράρει την Πάντοβα στο «Εουγκάνεο», έστω κι αν οι «μπιανκοσκουντάτι» θα έχουν και αυτοί απουσίες στην άμυνα.
 
Χαλύβδινη εντός η Σάλκε
Δέος προκαλεί ο απολογισμός των «βασιλικών μπλε» στα 10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια. Εννιά νίκες και μία ισοπαλία. Η δεύτερη ήταν κόντρα στη Μάιντζ, χωρίς τέρματα, όταν ακολουθούσε κρίσιμο παιχνίδι με τη Ρεάλ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στις 8 από τις υπόλοιπες 9 κέρδισαν με τουλάχιστον 2 γκολ διαφορά, ενώ σε καμία δεν παραβιάστηκε πάνω από μία φορά η εστία τους! Αρκετά σημαντική θεωρείται η επιστροφή του Φαρφάν, αν και έχει ανταπεξέλθει θετικά στα πολλά προβλήματα απουσιών που προέκυψαν στο δεύτερο γύρο. Η Άιντραχτ μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τη Μάιντζ εξασφάλισε σε μεγάλο βαθμό την παραμονή στην κατηγορία. Θα έχει και αυτή ελλείψεις, ενώ ηττήθηκε στις 3 τελευταίες εξορμήσεις της απέναντι σε ομάδες της ευρωπαϊκής ζώνης, κατά σειρά από Μπάγερν (5-0), Ντόρτμουντ (4-0) και Βόλφσμπουργκ (2-1).
ΠΗΓΗ: ΚING BET

Το “Θάρρος” παίζει στοίχημα και σας πάει ταμείο

Το “Θάρρος” παίζει στοίχημα και σας πάει ταμείο

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Επιμέλεια: Παναγιώτης Χλάπας 

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος.
Ξεκινάμε και σήμερα δυνατά, όπως και τις δύο προηγούμενες εβδομάδες, έχοντας εξαιρετικές επιτυχίες και αγγίζοντας το 100%.
Μία δυνατή τριάδα που βλέπω για σήμερα και έχω επιλέξει είναι το 267 (Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης) διπλό με 1,40 απόδοση και με λίγο ρίσκο το 4-6 γκολ με απόδοση 2,10.
Πάμε στο 315 (Έβερτον – Άρσεναλ) στο over του 1,60 και αμέσως μετά το 181 (Κόβεντρι – ΜΚ Ντονς) στο over με απόδοση 1,50.
Στο «Θάρρος» προτείνουμε πάντα τις καλύτερες προβλέψεις του στοιχήματος με μεγάλη επιτυχία….
Όσοι πιστοί προσέλθετε!!!

162 ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ (1)Χ 1,80
Σε μεγαλύτερη εκτίμηση έχω τη Στουτγάρδη, ωστόσο η Φράιμπουργκ έχει αποδείξει πολλάκις ότι διαθέτει μια καθ’ όλα αξιόλογη ομάδα. Θα δώσω προβάδισμα στον άσο της Στουτγάρδης στο 1,83. Πάμε παρακάτω…

247 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 4-6 GOAL 2,10
Δεν χρειάζονται πολλές εξηγήσεις. Η Ντόρτμουντ εντός έδρας δίνει τρομερό ρυθμό στα παιχνίδια της και συνήθως τα κάνει «over” μόνη της.
Το στοίχημα είναι απόδοση και ως εκ τούτου το 4-6 goal θα είναι η επιλογή μου με απόδοση 2,10. Πάμε γερά και σίγουρα…

181 ΚΟΒΕΝΤΡΙ – ΜΚ ΝΤΟΝΣ OVER 1,50
Υπάρχουν σκέψεις για το πέμπτο σερί διπλό των Ντονς, αλλά θα εμφανιστώ συντηρητικός και θα ακολουθήσω το πιο λογικό over.

  1. ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 4-6 2,10

Υψίστης σημασίας για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αν είναι να σέβεσαι για κάτι τη φετινή Σοσιεδάδ, είναι για την έδρα της. Εκεί που έχει νικήσει Μπαρτσελόνα και Αθλέτικ Μπιλμπάο, μεταξύ άλλων. Από το διπλό, προτιμότερο στις ίδιες αποδόσεις το 4-6 goal με απόδοση 2,10

  1. ΧΕΡΤΑ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 4-6 GOAL 2,10

Η επίδοση της Χέρτα στα τελευταία παιχνίδια λειτουργεί αποτρεπτικά στην επιλογή της. Το διπλό της Χοφενχάιμ είναι αρκετά πιο χαμηλά από το αναμενόμενο, λόγω της ισοπαλίας με την Μπάγερν, η οποία όμως παρέταξε αναπληρωματικούς. Πάσο.

315 ΕΒΕΡΤΟΝ – ΑΡΣΕΝΑΛ OVER 1,60
Φουλ του over σήμερα… Καλές οι αποδόσεις του over στο 1,60 και ένα γρήγορο γκολ από πλευράς Άρσεναλ θα «ανοίξει» πολύ το ματς… Φύσει επιθετική φιλοσοφία των δύο προπονητών. Λογικά, το ματς στο «ΓΚΟΥΝΤΙΣΟΝ ΠΑΡΚ» θα έχει αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και πιθανότατα γκολ και από τις δύο πλευρές. Over 1,60 και με αρκετό ρίσκο 4-6 goal με 2,60.

  • Με δύο πολύ σημαντικές απουσίες στα στόπερ η Αθλέτικ Μπιλμπάο, κατεβαίνει τη Δευτέρα στη Βαλένθια για να αντιμετωπίσει τη Λεβάντε. Εκτός μάχης έχουν τεθεί οι βασικοί Λαπόρτ (λόγω τιμωρίας) και Γουρπέγι (λόγω τραυματισμού). Οι Βάσκοι γενικά δείχνουν ότι έχουν χάσει τη φρεσκάδα την οποία είχαν το περασμένο διάστημα και μοιάζουν αγχωμένοι για το θέμα της 4ης θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, εξαιτίας του καλού σερί που έτρεξε η Σεβίλλη.
  • Ούτε ένας ούτε δύο. Τρεις συνολικά τιμωρημένοι στην Εσπανιόλ, συν ένας εξαιρετικά αμφίβολος. Η ομάδα του Χαβιέρ Αγκίρε κέρδισε τις εντυπώσεις στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα, αλλά έχασε το ματς με ένα ανόητο πέναλτι στο 77΄ και επιπλέον θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Κασίγια (τερματοφύλακας), Κολότο (στόπερ) και Βίκτορ Σάντσεθ (κεντρικός χαφ), ενώ περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή την εξέλιξη της υγείας του Μορένο (έτερος βασικός στόπερ). Όλος σχεδόν ο άξονας είναι νοκ άουτ, κάτι το οποίο καθιστά ακόμη πιο δύσκολη την επίσκεψη των Καταλανών στη Σεβίλλη.

ΠΗΓΗ: KING BET

EIΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

  • Στα 5 από τα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, η Έβερτον σκόραρε τουλάχιστον δύο φορές. Παίρνοντας ως δεδομένο ότι εκτός έδρας στα δύσκολα ματς η Άρσεναλ έβγαλε πάρα πολλά αμυντικά προβλήματα, δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο το ματς να πάει σε μεγάλο σκορ. Το over 3,5 ή το 4-6 γκολ, θεωρώ ότι έχει αρκετά καλές πιθανότητες.
  • H Νιούκαστλ έχει βγάλει πολλά προβλήματα στο σκοράρισμα στα τελευταία παιχνίδια και όσο αναξιόπιστη και να είναι η άμυνα της Γιουνάιτεντ, θεωρώ ότι μπορεί να κρατήσει το ματς σε χαμηλά επίπεδα. Στο όριο του over, πιθανό το σύνολο των 2-3 γκολ.