Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα του Πήτερ Παν της Πειραματικής Σκηνής

Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα του Πήτερ Παν της Πειραματικής Σκηνής

Για την παράσταση που θα ξεκινήσει την Τρίτη του Πάσχα και θα παίζεται καθημερινά στις 9.00 το βράδυ μέχρι και το Σάββατο 26 Απριλίου (διπλή παράσταση, 11.00 το πρωί) στο Πνευματικό Κέντρο μίλησαν οι συντελεστές της παράστασης Πητέρ Πάν.
Πρόκειται για μια παράσταση αφιερωμένη σε όλα τα παιδιά αλλά και σε μεγάλους που νοιώθουν παιδιά, όπως ανέφερε η Λέττα Πετρουλάκη χθες, η οποία δεν ξέχασε να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν για να φθάσουν στην πρεμιέρα της Τρίτης.
Στη συνέχεια ο Γιώργος Πάσσακος μίλησε για τη δυσκολία που υπήρχε να οργανώσει 45 άτομα, αλλά τελικά το αποτέλεσμα τον δικαίωσε.
 
Υπόθεση
Ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί με τον Πήτερ Παν και την παρέα του στο κόσμο της φαντασίας και της παιδικής αθωότητας, στη χώρα του Ποτέ-Ποτέ, μαζί με τα χαμένα παιδιά, τις γοργόνες, τους ινδιάνους, τους πειρατές και το φοβερό Κάπτεν Χουκ.
Να ζήσουμε όλες τις περιπέτειες, να γελάσουμε και να συγκινηθούμε με τη θεατρική ομάδα των παιδιών της Πειραματικής Σκηνής. Να ξεχάσουμε για λίγο τη ζωή των ενήλικων με τα προβλήματά της και να γίνουμε και πάλι παιδιά, ξέγνοιαστα, χαρούμενα κι ευτυχισμένα. Να γνωρίσουμε την πραγματική φιλία, τον έρωτα, την πίστη στο όνειρο μέσα από μια παράσταση γεμάτη μουσική , χορό, τραγούδια και χρώματα.
Θεατρική διασκευή: Γιάννης Καλατζόπουλος
Σκηνοθεσία, χορογραφία: Γιώργος Πασσάκος
Μουσική: Γιώργος Καζαντζής
Σκηνικά: Κατερίνα Μηλιαρέση
Κοστούμια: Λέττα Πετρουλάκη
Βίντεο, Φωτισμοί: Λεωνίδας Παπαδόπουλος