Όλοι πλην Ζαχαρόπουλου στα πλάνα του Γκόφα

Όλοι πλην Ζαχαρόπουλου στα πλάνα του Γκόφα

ΜΟΙΡΑΣΕ ΓΛΥΚΑ ΧΘΕΣ Ο ΡΑΛΛΗΣ… ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΣΤΙΣ 7 ΜΑΪΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ

Του Νίκου Μπαλόπουλου

Με μοναδικό απόντα τον Μιχάλη Ζαχαρόπουλο, που παραμένει κλινήρης με υψηλό πυρετό (αμυγδαλίτιδα), συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της Καλαμάτας για το παιχνίδι της Κυριακής στην Αχαΐα με αντίπαλο την Αχαϊκή. Ο Μίλτος Γκόφας είδε με ικανοποίηση τόσο τον Σκόνδρα να ενσωματώνεται σε κανονικούς ρυθμούς, όπως επίσης και τους Μπελεβέτη, Γεωργακόπουλο, που δείχνουν πλέον έτοιμοι να επανέλθουν στη δράση, γεγονός που δημιουργεί πολύ καλές προϋποθέσεις αναφορικά με τις λύσεις που θα έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα με τα «καναρίνια».
Η χθεσινή προπόνηση επικεντρώθηκε στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, ωστόσο το πρόγραμμα είχε και ασκήσεις με μπάλα, όπως επίσης και ξεχωριστό πρόγραμμα για τους τρεις τερματοφύλακες. Το κλίμα ήταν αρκετά καλό και ρόλο σε αυτό έπαιξε και η ημέρα, με τον εορτάζοντα πρόεδρο της Μαύρης Θύελλας Γιώργο Ράλλη να προσφέρει γλυκά σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο.

Φιλικό στις 7 Μαΐου με την Εθνική Ενόπλων στο Στάδιο
Εν τω μεταξύ όπως έγινε χθες γνωστό, μολονότι είχε κλειστεί εδώ και πολλές εβδομάδες, η Καλαμάτα θα δώσει φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα στις 7 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο με αντίπαλο την Εθνική ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων. Ο Μίλτος Γκόφας είχε επαφή με τους ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής ομάδας και ειδικότερα με τον Βασίλη Βούζα με τον οποίο έχει πολύ καλές σχέσεις, πετυχαίνοντας το κλείσιμο του συγκεκριμένου φιλικού, το οποίο είναι ικανό να ελκύσει τους φίλους του ποδοσφαίρου στο γήπεδο. Στην Εθνική Ενόπλων μετέχουν ποδοσφαιριστές μεγάλων ομάδων της Α΄ Εθνικής, όπως για παράδειγμα οι Σιόβας, Χολέβας, Σάμαρης, Ντίνας, Κουρμπέλης, Aρκούδας, που ενδέχεται εφόσον εξασφαλίσουν άδεια από τα σωματεία τους να δώσουν το παρών στο παιχνίδι της 7ης Μαΐου.