H «Costa Navarino» και πάλι στην κορυφή

H «Costa Navarino» και πάλι στην κορυφή

ΔΙΠΛΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ TOURISM AWARDS 2014!
 
 Του Αντώνη Πετρόγιαννη
 
Το τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα, μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις με έδρα τη Μεσσηνία κερδίζουν το ένα βραβείο μετά το άλλο. Έτσι, μετά τα έξι (6) βραβεία στους διαγωνισμούς «BIOL 2014» στην Ιταλία και το βραβείο στο διαγωνισμό EMAS 2014, χθες ανακοινώθηκαν και τα βραβεία τουρισμού για το 2014.
Στον τελευταίο, η Costa Navarino κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Innovative Concept in Tourism», ενώ το Navarino Challenge πήρε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Sports Tourism».
Τα Tourism Awards έρχονται για να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις κορυφαίες πρακτικές και τις πιο καινοτόμες πρωτοβουλίες επιχειρήσεων ή φορέων του τουρισμού.
Από τις στρατηγικές επενδύσεις και τη συνεισφορά στην εθνική οικονομία μέχρι την αριστεία των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη δημιουργία νέων στοχευμένων προϊόντων, τα Tourism Awards επιβραβεύουν τις πιο αξιόλογες κινήσεις και πρακτικές ξενοδοχείων, εστιατορίων, ταξιδιωτικών γραφείων, tour operators, αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εταιρειών, Περιφερειών και άλλων επιχειρήσεων και οργανισμών που δραστηριοποιούνται στον τομέα του Travel, Hospitality and Leisure.
Τα φετινά βραβεία διοργανώθηκαν από τo Hotel and Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.
Στην τελετή απονομής, στην οποία παρευρέθηκαν περισσότερα από 350 υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες και φορείς τουρισμού της χώρας μας, βραβεύθηκαν οι πρακτικές που διακρίθηκαν από την αρμόδια κριτική επιτροπή, μέσω αδιάβλητης διαδικασίας που θεσμοθέτησε το Hotel and Restaurant της Boussias Communications.
Ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, Νίκος Ε. Σκουλάς, δήλωσε σχετικά: «Η ανάδειξη και προβολή καινοτόμων δράσεων και καλών πρακτικών, φορέων και επιχειρήσεων, αναμφισβήτητα θα έχει πολύ θετική επίδραση στην αναγκαία αναβάθμιση της ποιότητας και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, σε όλο το φάσμα της τουριστικής μας προσφοράς».