Αναχωρεί σήμερα για Μεσολόγγι η Μαύρη Θύελλα


Χωρίς άλλες εκπλήξεις τύπου Γεωργακόπουλου, ο οποίος αποχώρησε τα τελευταία 24ωρα συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της Καλαμάτας. Οι «μελανόλευκοι» θα κάνουν σήμερα το πρωί την τελευταία τους προπόνηση στο Στάδιο, ενώ το απόγευμα θ’ αναχωρήσουν για το Μεσολόγγι, όπου αύριο στις 5 μ.μ. θ’ αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Οι γηπεδούχοι δίνουν μάχη παραμονής, ενώ η Μαύρη Θύελλα θα κυνηγήσει τη νίκη περισσότερο για το γόητρο και λιγότερο για τη θεωρητικά προνομιούχο 2η θέση, που σύμφωνα με «φήμες» μπορεί να οδηγεί σε άνοδο στη Β’ Εθνική.
Στη διάθεση Γκόφα είναι και ο Λιόλιος που εξέτισε, ενώ δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Σκαρλάτος, ο Ι. Καλογερόπουλος, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος και ο Τσόπελας που έχει ξεκινήσει πάντως τρέξιμο και θα μπει σταδιακά από Δευτέρα.
 
 
 Έκκληση Λυκούργου Γαϊτανάρου προς τους παίκτες και τους φιλάθλους
 
Ο αγώνας της Κυριακής είναι αγώνας ζωής και θανάτου. Πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες ότι είναι αδιανόητο να χάνουμε στην έδρα μας και μάλιστα να γίνεται το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου, 3-2 στο τέλος του αγώνα. Να χάνουμε στην  έδρα μας και να κερδίζουμε εκτός έδρας.
Τέλος, πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες ότι οι αγώνας της Κυριακής είναι ολόκληρο το φετινό πρωτάθλημα.
Σας το φωνάζω κατ’ επανάληψη και πολλές φορές χωρίς να βρίσκω ανταπόκριση. Και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Αλλά τώρα, νικώντας τον αγώνα αυτό, τέλος καλό – όλα καλά.
Παράκληση προς τους φιλάθλους να σταθούν στο πλευρό της ομάδας και στους δύο αγώνες που μένουν να δώσουν το παρών για να κερδίσουμε τη θέση της Β΄ κατηγορίας. Και να είστε βέβαιοι πως όλα θ’ αλλάξουν και θα πάνε καλά.
Με επικεφαλής τον Δήμαρχο θα βοηθηθεί η ομάδα, όπως και γίνεται, θα βοηθηθεί η διοίκηση, η οποία έχει ανάγκη από καινούρια πρόσωπα, διότι ο πρόεδρος τα έχει δώσει όλα και έχει ανάγκη από συμπαράσταση και βοήθεια και χρειάζεται καλή συνεργασία. Το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες.
Με αγάπη
Λυκούργος Γαϊτανάρος