Αύριο η κρισιμότερη εκλογική αναμέτρηση για το Δήμο Τριφυλίας!

Αύριο η κρισιμότερη εκλογική αναμέτρηση για το Δήμο Τριφυλίας!

Η κρισιμότερη αναμέτρηση για το Δήμο Τριφυλίας, όπως από όλους λέγεται, διεξάγεται αύριο, για την ανάδειξη νέου δημάρχου μεταξύ του Ευστάθιου Ανδρινόπουλου με το συνδυασμό «Η Τριφυλία αλλάΖΕΙ» και του Παναγιώτη Κατσίβελα με το συνδυασμό «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ξεκινάμε». Θεωρείται ότι η β΄ Κυριακή δεν έχει σχέση με την α΄ και ο κόσμος θα ψηφίσει με διαφορετικά κριτήρια, ενώ την ίδια μέρα, στα ίδια εκλογικά τμήματα και σε διπλανή κάλπη, ο κόσμος θα ψηφίσει και για τις ευρωεκλογές, γεγονός που μπορεί να μεταβάλει την προτίμηση και επιλογή της α΄ Κυριακής.
Ο Παναγιώτης Κατσίβελας ολοκλήρωσε τις προεκλογικές του ομιλίες χθες βράδυ στην κεντρική πλατεία της Κυπαρισσίας, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του για την άνετη επικράτησή του στις αυριανές εκλογές.
Ο Ευστάθιος Ανδρινόπουλος, χθες βράδυ, έκανε την κεντρική προεκλογική του ομιλία στην πλατεία των Φιλιατρών, εκφράζοντας την πίστη του στην ανατροπή και την αλλαγή στο Δήμο, απευθύνοντας ανοιχτό κάλεσμα στους πολίτες για συμμετοχή στις εκλογές και υπερψήφιση του συνδυασμού του, θέτοντας μια σειρά από ζητήματα που αφορούν στους πολίτες και τη λειτουργία του Δήμου, καθώς και την προοπτική του!
Από το συνδυασμό «Η Τριφυλία αλλάΖΕΙ» του Ευστάθιου Ανδρινόπουλου, για τη μετακίνηση ετεροδημοτών δρομολογούνται λεωφορεία από την Αθήνα προς την Τριφυλία, σήμερα το μεσημέρι, στις 2.30, από την πλατεία Καραϊσκάκη και αύριο το πρωί στις 8.00, από το ίδιο σημείο, με τηλ. επικοινωνίας 6906571493.
Η.Γ.