«Βάρυνε» κι άλλο το κλίμα μετά την ξαφνική παραίτηση Γυφτέα

«Βάρυνε» κι άλλο το κλίμα μετά την ξαφνική παραίτηση Γυφτέα

Είναι παραπάνω από εμφανές ότι το κλίμα στις τάξεις της Μαύρης Θύελλας έχει «βαρύνει» μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα που έθεσαν την ομάδα της Καλαμάτας εκτός πρωταθλητισμού και ανόδου, με τη διοίκηση να δέχεται την «πίεση» του φίλαθλου κόσμου της πόλης και του νομού. Κλίμα που βάρυνε ακόμη περισσότερο, μετά την ξαφνική παραίτηση του Κώστα Γυφτέα από το Διοικητικό Συμβούλιο της Θύελλας… «Θεωρώ ότι δεν είναι ιδανική η στιγμή να ειπωθούν κάποια πράγματα. Εγώ θα βρίσκομαι συνεχώς κοντά στην ομάδα και θα είμαι εκεί όταν χρειαστεί», τόνισε ο κ. Γυφτέας μιλώντας στο «Θάρρος», δείχνοντας γι’ ακόμη μια φορά το πόσο πολύ αγαπά την ομάδα. Άλλωστε δεν θεωρείται τυχαία ένας εκ των ανθρώπων που έχουν βάλει σε δεύτερη μοίρα την προσωπική του ζωή, θέτοντας ως προτεραιότητα την ομάδα της Καλαμάτας. Ο Κώστας Γυφτέας ήταν από την πρώτη στιγμή παρών, δίνοντας λύσεις σε κάθε τομέα, όντας ένας εκ των παραγόντων που οι ποδοσφαιριστές αγαπούν ιδιαίτερα. Πρόκειται για μεγάλο πλήγμα, που δημιουργεί, απόλυτα λογικά, σωρεία ερωτημάτων, όμως ωστόσο δεν ήρθε τελείως ξαφνικά και αυτό γιατί ο κ. Γυφτέας όλο αυτό το διάστημα «ακουμπούσε» τον παλμό του φίλαθλου κόσμου της Μαύρης Θύελλας.
 
Στο επίκεντρο Γκόφας και ποδοσφαιριστές
Από κει και πέρα και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «Θάρρους» μετά τον αγώνα στην Αχαγιά, υπήρξαν συναντήσεις των ανθρώπων της διοίκησης, με στόχο την εξεύρεση των αιτιών που έφεραν την αγωνιστική καθίζηση. Στο τραπέζι έπεσαν όλα τα ενδεχόμενα και βεβαίως όπως ήταν λογικό στο επίκεντρο βρέθηκαν ο Μίλτος Γκόφας και οι ποδοσφαιριστές, αλλά ακόμα και τα λάθη της διοίκησης. Μολονότι υπάρχει θετική «εικόνα» για τον Αιγιώτη τεχνικό, που μέχρι πριν λίγο καιρό φανέρωνε την πρόθεση συνέχισης της συνεργασίας, πλέον κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι αποκλείεται η κίνηση προς την αντίθετη πλευρά. Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές, πολλά θα κριθούν το προσεχές χρονικό διάστημα, με την πλειοψηφία εξ αυτών να «τεστάρονται».
 
Λήγει η θητεία του Δ.Σ. στα τέλη Μαΐου
Πρέπει στο σημείο αυτό ν’ αναφέρουμε ότι ξεκάθαρες απαντήσεις δεν μπορούν να δοθούν πριν την ολοκλήρωση της θητείας της παρούσας διοίκησης, που τελειώνει προς τα τέλη Μαΐου. Την πορεία για την επόμενη ημέρα θα την χαράξει εν πολλοίς η Γενική Συνέλευση που θ’ ακολουθήσει και η οποία θα δώσει τις απαντήσεις για την διοικητική κατάσταση που θα περιλαμβάνει το μέλλον.

Του Νίκου Μπαλόπουλου