Γ. Μπάκας: Δεν έχω καμία σχέση με τη «Χρυσή Αυγή»

Γ. Μπάκας: Δεν έχω καμία  σχέση με τη «Χρυσή Αυγή»

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ «Θ»
 
Μπορεί από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής να επικράτησε χθες σιγή… ασυρμάτου σχετικά με το δημοσίευμα του «Θάρρους» για τις υπόγειες διαδρομές μεταξύ μελών της νεοναζιστικής «Χρυσής Αυγής» και του συνδυασμού «Πρωτοβουλία» του Παν. Νίκα, στην πραγματικότητα, όμως, υπήρξαν πολλαπλές αντιδράσεις από… διάφορες πλευρές.
Με αφορμή, λοιπόν, το δημοσίευμα, ο επανεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος, Γιάννης Μπάκας, προέβη σε διευκρινιστικές δηλώσεις. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, «πολεμήθηκα πολιτικά από τη μία πλευρά και δε βοηθήθηκα από πουθενά αλλού. Άντεξα στο χρόνο, επειδή αφενός μεν ψηφίστηκα λόγω προσωπικών γνωριμιών από φίλους που έχουν διαφορετικές πολιτικές προσεγγίσεις και τους ευχαριστώ γι’ αυτό από καρδιάς.
Από την άλλη πλευρά, υποστηρίχτηκα, επίσης, από το στενό και ευρύτερο οικογενειακό μου περιβάλλον, που ήταν πάντα κοντά μου.
Τέλος, ανήκω στην οικογένειά μου, στους πολίτες της Καλαμάτας και τα όνειρά μου».
Επ’ ευκαιρία, πέρα από τα συμπεράσματα που μπορεί να βγάλει κάποιος από την παρέμβαση του επανεκλεγέντος δημοτικού συμβούλου, να σημειώσουμε ότι ο Γιάννης Μπάκας, μετά την αποχώρηση του Γ. Νταγιόπουλου και τη μη εκλογή του Κ. Αθανασόπουλου, είναι το παλιότερο μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας. Εκλέγεται ανελλιπώς από το 1990.
Α.Π.