Όταν «ανεβάζουμε» στην ιστοσελίδα του «Θάρρους» τροχαία σε διασταυρώσεις στο κέντρο της Καλαμάτας, το πρώτο σχόλιο όλων είναι να βάλει ο δήμαρχος φανάρια. Η εν λόγω λύση μπορεί να φαίνεται πιο εύκολη, αν και ακριβή, αλλά στην ουσία δεν αποτελεί λύση.
Ας πάμε με τη σειρά στα σημεία που γίνονται τροχαία: ξεκινάμε με τη διασταύρωση Παλαιολόγου και Λακωνικής, συνεχίζουμε με τη διασταύρωση στην οποία πρόσφατα σκοτώθηκε άνθρωπος, Παλαιολόγου και Μαυρομιχάλη, συνεχίζουμε με αυτή στη Σταδίου και Φαρών (πρόσφατα επίσης αυτοκίνητο «μπούκαρε» σε μαγαζί) και ολοκληρώνουμε με αυτή που τελευταία έγινε τροχαίο, Φαρών και Μαυρομιχάλη.
Ειδικά οι τρεις τελευταίες διασταυρώσεις βρίσκονται στο ίδιο τετράγωνο, όποτε ας είμαστε λίγο ρεαλιστές, δε γίνεται κάθε 20 μέτρα να έχει φανάρια. Από αλλού ξεκινά το πρόβλημα, δηλαδή από όλους εμάς. Ας είμαστε λίγο συγκεντρωμένοι, όταν οδηγούμε και δε χρειάζονται βιασύνη και εξυπνάδες.
Π.Μπ.
Η λύση δεν είναι τα φανάρια
Δείτε επίσης.
«Είναι αδύνατη η συζήτηση με κάποιον που προσποιείται πως δεν ψάχνει την αλήθεια,αλλά την κατέχει ήδη»
Πριν 94 χρόνια
Αλέξης Χαρίτσης: «Η πολιτική αλλαγή πρέπει να γίνει στις επόμενες εκλογές, όχι στις μεθεπόμενες»
UniStart Hubs: Τρία χρόνια σύνδεσης της γνώσης με την επιχειρηματικότητα στην Πελοπόννησο
Χρυσοβαλάντης Μέλλος: «Πρέπει να μπει τάξη σε μία δαιδαλώδη κατάσταση»
«Σφαίρα» οι ανήλικοι με τα πατίνια
Θέλει νεκρή την αυτοδιοίκηση
Κάμερες στα σχολεία τις ώρες που δε λειτουργούν
Τοπικά 01.10.2026, 22:00
Πλήρης αποτυχία της Δημοτικής Αρχής στον τουρισμό
Τοπικά 01.10.2026, 21:00
Νέο αεροδρόμιο σε 2,5 χρόνια υπόσχεται η Fraport
Τοπικά 01.10.2026, 19:30
Το πρόγραμμα «Καθαρή Μεσσηνία» συνεχίζει με νέες δράσεις το φθινόπωρο
Τοπικά 01.10.2026, 17:58
Έρχεται το 1ο Λογοτεχνικό Φεστιβάλ Καλαμάτας
Τοπικά 01.10.2026, 17:30
Ενημέρωση 28 σχολικών τροχονόμων για την οδική ασφάλεια
Τοπικά 01.10.2026, 17:00
Κυπαρισσία: Ανάπλαση περιοχής Πανηγυρίστρας με απευθείας ανάθεση
Τοπικά 01.10.2026, 16:56
Πώς κατάντησε έτσι ο κόμβος Καρέλια…
Φόρτωση…



