Καλαμάτα- Δόξα Μανωλάδας 4-1. Μεγάλο σκορ, μικρή νίκη και αποδοκιμασίες

Καλαμάτα- Δόξα Μανωλάδας 4-1. Μεγάλο σκορ, μικρή νίκη και αποδοκιμασίες

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε,  μπορεί το σκορ να φαίνεται μεγάλο αλλά η Καλαμάτα δεν κατάφερε να πιάσει κάποια σπουδαία απόδοση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.
Αυτά που μένουν από τη σημερινή αναμέτρηση είναι το μεγάλο σκορ αλλά και η σιωπή των οργανωμένων, που βρέθηκαν δίπλα στην  αγαπημένη τους ομάδα και φώναξαν συνθήματα κατά του προπονητή της Καλαμάτας αλλά και αθλητικογράφου.

4-1 στο 88 η Δόξα το γκολ της τιμής.

Οι οργανωμένοι που τόση ώρα παρέμεναν σιωπηλοί, με συνθήματα αποδοκιμάζουν τον προπονητή της Καλαμάτας αλλά και αθλητικογράφο της πόλης.

69 4-0 μετά από προβολή του Μπελεβέτη 

3-0 Γκολλλλλλλλλλλλλλλλ
Η Καλαμάτα έχοντας ένα εκπληκτικό δίλεπτο κατάφερε να βρει δύο φορές τα δίχτυα, στην αρχή με τον Ηλιόπουλο και τον Πούτσι να κάνει το 3-0
 
2-0 Γκολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ

Το δεύτερο ημίχρονο μόλις ξεκίνησε
 
 
Και το πρώτο ημίχρονο μόλις ολοκληρώθηκε, ένα αποτέλεσμα ρευστό που σίγουρα δεν εφησυχάζει τον κόσμο της Καλαμάτας.
Το ιδιαίτερο στο σημερινό παιχνίδι είναι ότι μέχρι τώρα δεν έχει ακουστεί ούτε ένα σύνθημα, καθώς οι οργανωμένοι έχουν επιλέξει να μην κάτσουν στο καθιερωμένο σημείο, αντί αυτού εκεί έχουν βάλει μαύρα υφάσματα, προφανώς έτσι εκφράζουν  την δυσαρέσκεια σε θέματα της ομάδας.
 

33 Τεράστια ευκαιρία για την Καλαμάτα με τον Αθανασόπουλο να βρίσκεται μπροστά στην εστία αλλά την μπάλα μπλόκαρε ο Τσάκωνας.

18 Η Καλαμάτα καταφέρνει να ανοίξει το σκορ με ένα μακρινό σουτ του Μπελέβετη που δεν έδωσε περιθώρια στον τερματοφύλακα της Μανωλάδα να αντιδράσει. 

Γκολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ 1-0 για την Καλαμάτα

Το παιχνίδι ξεκίνησε, το γήπεδο έχει σαφώς λιγότερο κόσμο από τις άλλες φορές αφού ο κόσμος γύρισε την πλάτη στην ομάδα μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Όλα έτοιμα στο δημοτικό στάδιο της παραλίας όπου η Καλαμάτα αντιμετωπίζει τη Δόξα με μόνο στόχο τη νίκη που θα την κρατήσει ζωντανή στο κυνήγι της δεύτερης θέσης.



Αποφασισμένος να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν έντονη παρουσία σε προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας είναι ο τεχνικός της Μαύρης Θύελλας Μίλτος Γκόφας, κάτι που εξωτερίκευσε μέσα από το κλείσιμο της προετοιμασίας για τη σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Δόξα Νέας Μανωλάδας. Η έλλειψη ουσιαστικού βαθμολογικού κινήτρου σε συνδυασμό με κάποιες απουσίες που υπάρχουν, και κυρίως την απόφαση να αποτελέσουν τα εναπομείναντα παιχνίδια μιας μορφής «δοκιμασία» για κάποιους παίκτες, καθιστά τη συγκεκριμένη αγωνιστική διαδικασία απόλυτα λογική. Το πιθανότερο λοιπόν είναι ότι η Καλαμάτα θα παίξει με αρκετές διαφοροποιήσεις στο αρχικό της σχήμα, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελείται από τους Κολοβούρη, Καντούτση, Σκαρλάτο (κεντρικοί αμυντικοί), Μαρτίνο, Τριανταφυλλάκη (δεξί και αριστερό μπακ αντίστοιχα), Ζαχαρόπουλο, Μπελεβέτη, Κουντάνη (κεντρικά χαφ), Καλαντζή, Καραχάλιο στα άκρα της μεσαίας γραμμής και τον Ηλιόπουλο στην κορυφή της επίθεσης.
Την αποστολή, που ανακοινώθηκε χθες μετά την προπόνηση, συμπληρώνουν ακόμη οι Ριγανάς, Κωνσταντόπουλος, Σοφός, Σκόνδρας, Πούτσης, Γεωργακόπουλος, Αθανασόπουλος, Οντβόνγκ και Κακαλής.
 
Εκτός αποστολής Λιόλιος, Τσόπελας και Καλογερόπουλος
Αντιθέτως εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Λιόλιος και ο τραυματίας Τσόπελας, καθώς επίσης και ο Γιάννης Καλογερόπουλος, στον οποίο ανακοινώθηκε ο αποκλεισμός του μετά το τέλος της προπόνησης, ως αποτέλεσμα πειθαρχικού παραπτώματος.
Από κει και πέρα, το ότι υπάρχουν κάποιες αλλαγές ή απουσιάζει το έντονο κίνητρο – μαθηματικά υπάρχουν ελπίδες για τη δεύτερη θέση –  δεν σημαίνει ότι η Καλαμάτα δεν θα ψάξει το τρίποντο το οποίο άλλωστε αγνοεί στα τελευταία παιχνίδια της. Ο κόσμος που θα βρεθεί στο Στάδιο θέλει το θετικό αποτέλεσμα και οι παίκτες οφείλουν να πράξουν αναλόγως για να φθάσουν στην κατάκτησή του. Έχουν πάντως έναν επιπλέον λόγο να το κυνηγήσουν και  έχει να κάνει με την κίνηση των ανθρώπων της διοίκησης να δώσουν χρήματα, έστω ένα μικρό ποσό ως έναντι των οφειλουμένων, λίγα 24ωρα μετά την ήττα στην Αχαγιά.
Ν. Μπ.