Καλαμάτα: Σήμερα στις 5 μ.μ. το φιλικό με την Εθνική Ενόπλων

Καλαμάτα: Σήμερα στις 5 μ.μ. το φιλικό με την Εθνική Ενόπλων

Μετά τη χθεσινή απραξία η σημερινή ημέρα έχει αυξημένο αγωνιστικό ενδιαφέρον για την Καλαμάτα, καθώς στις 5 μ.μ. στο Στάδιο της Παραλίας θα ξεκινήσει ο φιλικός αγώνας με την Εθνική Ενόπλων. Μια ξεχωριστή συνάντηση, που μπορεί να μετριάσει σε κάποιο βαθμό το συννεφιασμένο τοπίο στο στρατόπεδο της Μαύρης Θύελλας, από την απώλεια του στόχου της ανόδου στη Β’ Εθνική.
Το σημερινό παιχνίδι θα δώσει μεταξύ άλλων την ευκαιρία να δοκιμαστούν κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές, όπως είναι ο Νίκος Κόλλιας της Εράνης, ο Διονύσης Γεωργιόπουλος του Δωριέα και ο Παντελής Πανταζής του ΑΟ Φαραί (αναμένεται κι ένας τερματοφύλακας εκτός Μεσσηνίας).
Για τους ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας θα είναι ένα ματς προετοιμασίας εν όψει της 28ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής που περιλαμβάνει την Κυριακή, δοκιμασία στο Μεσολόγγι. Ο προπονητής Μίλτος Γκόφας δεν θα έχει στη διάθεσή του γι’ αυτό το παιχνίδι τον Σκαρλάτο, ο οποίος αποβλήθηκε στην προηγούμενη συνάντηση με τη Μανωλάδα, τον Ι. Καλογερόπουλο, που έχει τιμωρηθεί από τη διοίκηση για πειθαρχικό παράπτωμα και τον τραυματία Τσόπελα, ενώ αντίθετα επανέρχεται ο Λιόλιος που εξέτισε την ποινή του.