Κόντρα μεταξύ απολυμένων της ΕΡΑ Καλαμάτας και του Μπάμπη Κάρβελη

Κόντρα μεταξύ απολυμένων της ΕΡΑ Καλαμάτας και του Μπάμπη Κάρβελη

Πόλεμος ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει μεταξύ του Μπάμπη Κάρβελη και των πρώην εργαζομένων στην ΈΡΑ Καλαμάτας, αφορμή αυτής της κόντρας στάθηκε η άποψη του Μπάμπη Κάρβελη για το περιστατικό που συνέβη κατά την επίσκεψη του Παντελή Καψή στην πόλη μας.

Ακολουθούν τα δύο κείμενα.

 Επανάσταση αλά ΑΝΤΑΡΣΥΑ! Σώωωπα…
Επειδή διάφορα κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και φίλοι με ρωτούσαν σχετικά, οφείλω να πω τα εξής:
Την Τρίτη το βράδυ, στο ξενοδοχείο Ρεξ, είχαμε μια εκδήλωση για να συζητήσουμε με τρεις υποψήφιους ευρωβουλευτές της ΕΛΙΑΣ. Έξω από την αίθουσα μαζεύτηκαν κάπου 20 άτομα που φώναζαν συνθήματα και εμπόδιζαν την είσοδο σε όσους έρχονταν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση. Ήσαν, κυρίως, κάποιοι επώνυμοι «ανταρσύες», κάποιοι πιτσιρικάδες που φώναζαν, μάλιστα, δυνατότερα απ’ όλους με συνθήματα για χούντα κ.λπ. Ήσαν και κάποιοι απολυμένοι της τοπικής ΕΡΤ – ίσως οι μόνοι που είχαν το δικαίωμα να διαμαρτυρηθούν, αν και ο τελευταίος στον οποίο θα έπρεπε να φωνάζουν, είναι ο Καψής. Δεν είναι ο Καψής που τους απέλυσε και είναι ανόητοι όσοι δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι του κάνουν την καλύτερη διαφήμιση – κάτι σαν τους πόντους που έδωσε ο Πάγκαλος με τις ανοησίες του εναντίον της Δούρου.
Τους προτείναμε να έρθουν μέσα στην αίθουσα και να συζητήσουμε, να πουν την άποψή τους και τα επιχειρήματά τους. Προσωπικά, τους είπα πως οι αντισυγκεντρώσεις που προσπαθούν να απαγορέψουν την εκδήλωση κόμματος είναι φασισμός – να θυμηθούν τον Γκοτζαμάνη. Δε δέχτηκαν, προτίμησαν την «εύκολη» λύση των συνθημάτων, «δε σας θέλει ο λαός κ.λπ.» – μέσα στην αίθουσα ήταν πολύ περισσότεροι από το «λαό» απέξω. Προτίμησαν την «επανάσταση» μέχρι που, μάλλον έπειτα από πρόσκληση της διεύθυνσης του ξενοδοχείου, ανέβηκε κάποιος αστυνόμος και τους είπε πως δεν μπορούν να φωνάζουν έτσι. Τότε οι επαναστάτες της φακής, όπως λέμε, «την έκαναν» και η «επανάσταση» τελείωσε.
Μπάμπης Κάρβελης

Απάντηση στον Μπάμπη Κάρβελη
Μπάμπη Κάρβελη, ξέρεις ότι λες ψέματα από την πρώτη λέξη μέχρι την τελευταία. Παρ’ όλα αυτά, δε μας ξαφνιάζεις, γιατί αυτή είναι η πάγια τακτική των νεόκοπων συνεχιστών της σημιτικής διαφθοράς και του «εκσυγχρονισμού» του χρηματιστηρίου και των τσοχατζοπουλικών σκανδάλων, της SIEMENS και του Τσουκάτου, που εσύ, ως δήθεν παλιός «αριστερός», ενστερνίστηκες και υπηρέτησες.
Τα δεκανίκια ενός συστήματος που έχει βυθίσει στο σκοτάδι έναν ολόκληρο λαό, ευτυχώς, δίνουν τις τελευταίες τους παραστάσεις. Σε λίγο «η πολλή μακρότης» θα σας εξαφανίσει μέσα στην πλήρη ανυπαρξία των ιδεών και της ηθικής σας.
Και επί της ουσίας. Μπορεί ο κ. Καψής να μην υπέγραψε τις απολύσεις μας. Όμως, ήταν αυτός που έκανε το παν για να μην πληρωθούν οι «γενναίες» αποζημιώσεις, για τις οποίες είχε δεσμευτεί δημόσια ο ίδιος ο πρωθυπουργός.
Οι παρανόμως απολυμένοι  εργαζόμενοι στην ΕΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ