Οι φοιτητές αφήνουν τα έδρανα και πάνε στις κάλπες


Τετάρτη 7 Μαΐου 2014… η μέρα που οι φοιτητές ψηφίζουν την παράταξη που θεωρούν ότι θα λύσει τα προβλήματα των σχολών τους και θα υπερασπιστεί τα αιτήματά τους.
Μέχρι τώρα το κλίμα ήταν πολύ ήρεμο. Στόχος των παρατάξεων αρχικά ήταν να πείσουν τους φοιτητές να φθάσουν στην κάλπη, αφού τα τελευταία χρόνια η αποχή είναι εκείνη που κερδίζει.
Στην Καλαμάτα, στο ΤΕΙ Πελοποννήσου, οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7.00 το πρωί, με την εκλογική διαδικασία να σταματά στις 7.00 το απόγευμα, οπότε ξεκινά η καταμέτρηση.
Οι παρατάξεις που διεκδικούν τις έδρες είναι η Δ.Α.Π., η Π.Α.Σ.Π και η Π.Κ.Σ στη Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας- Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής και στη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας, ενώ στη Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας, μαζί με τις τρεις παραπάνω παρατάξεις, υπάρχει και η συμμετοχή της Α.Ρ.Ε.Ν.
Μισή ώρα αργότερα θα ανοίξουν οι κάλπες στη Πανεπιστημιακή Σχολή της πόλης. Στο Τμήμα της Φιλολογίας υπάρχουν δύο παρατάξεις, η Α.Ρ.Κ.Α.Σ και η Π.Α.Σ.Π., ενώ στο Τμήμα Ιστορίας- Αρχαιολογίας την ψήφο των φοιτητών διεκδικούν Α.Ρ.Κ.ΑΣ, Δ.Α.Π. , Π.Α.Σ.Π. και Π.Κ.Σ.
 
-Δείτε τα αποτελέσματα των εκλογών στην ιστοσελίδα του «Θάρρους».