Ο Μεσσηνιακός έδειξε στην ΕΑΠ ποιος είναι το αφεντικό για την άνοδο … (φωτογραφίες)

Ο Μεσσηνιακός έδειξε στην ΕΑΠ ποιος είναι το αφεντικό για την άνοδο … (φωτογραφίες)

Ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στην άνοδο στην Α2 βόλεϊ των γυναικών έκανε χθες ο Μεσσηνιακός, κερδίζοντας εύκολα με 3-0 σετ στο Κλειστό της Παραλίας την ΕΑΠ, στον πρώτο τελικό των πλέι οφ. Έτσι, η καλαματιανή ομάδα έκανε το 2-1 στις νίκες. Την προσεχή Κυριακή θα δοκιμαστεί στην Πάτρα και σε περίπτωση νέας επιτυχίας θα σφραγίσει το εισιτήριό της για την παραπάνω κατηγορία, ενώ αν κάτι «στραβά» θα έχει την ευκαιρία να «καθαρίσει» μέσα στην Καλαμάτα.
Η Γωγώ Σουρή και η …παρέα της απέδειξαν χθες ότι είναι το «αφεντικό» στη διαδικασία, με ενδεικτικά και τα τρία σετ που έληξαν με 25-16, 25-19, 25-16.
Το ματς παρακολούθησαν περίπου 150 φίλαθλοι, συμβάλλοντας με τον τρόπο τους στην επιτυχία των «πρασίνων», ενώ στα αξιοσημείωτα ήταν η παρουσία της Καλαματιανής βολεϊμπολίστριας Ελένης Δεδούση με τα χρώματα της ΕΑΠ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Αγγελής-Γωγώ Σουρή): Εξηνταβελόνη, Σουρή, Νίκα, Φωτεινάκη, Νταγιοπούλου, Δόλγυρα, Σιρίνινα, Αντωνοπούλου, Γεωργουλάκου, Καλιδώνη λ.
ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ (Κ. Πρεβεδούλος): Πελεκούδα, Παπαγεωργίου, Σίμου, Δ. Σαρλή, Ε. Σαρλή Τσακούμη, Καραμούντζου, Σταθάκη, Μίχα, Αβραμίδη, Δεδούση, Ζήκου λ.