Παραδόθηκε ο 52χρονος καταζητούμενος στην Καλαμάτα! (φωτογραφίες)


Νωρίς σήμερα το μεσημέρι , παραδόθηκε στην ασφάλεια Καλαμάτας, ο 52χρονος καταζητούμενος που έψαχνε για καιρό η αστυνομία , έχοντας κάνει και αρκετές επιχειρήσεις στον Ταϋγετο. Ο 52χρονος ήταν καταζητούμενος για σοβαρά αδικήματα εκβιασμών , ναρκωτικά και για τα οποία είναι ήδη καταδικασμένος σε αρκετά χρόνια φυλακή. Ο δίδυμος αδελφός του είναι φυλακισμένος σε δις ισόβια για την υπόθεση της διπλής δολοφονίας πατέρα και υιού Μεσάι.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Συνελήφθη σήμερα (23.5.2014) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, όπου παρουσιάστηκε, 52χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν Ένταλμα Σύλληψης της Ανακρίτριας Καλαμάτας και Απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Καλαμάτας.
Πιο αναλυτικά :
·         Το Ένταλμα Σύλληψης αφορά σε ηθική αυτουργία – από κοινού – στα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και της  οπλοφορίας και οπλοχρησίας.
·         Με την Απόφαση του Εφετείου Κακουργημάτων είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή καθείρξεως -27- ετών και -27- μηνών, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση εμπορίας ναρκωτικών και κακουργηματικές εκβιάσεις .
Για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του προαναφερόμενου καταζητούμενου είχαν ενταθεί οι εκτεταμένες έρευνες και αναζητήσεις, που διενεργούντο από τις αστυνομικές Αρχές σε όλη την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου, με βάση συγκεκριμένο σχέδιο δράσης, λόγω του βεβαρημένου ποινικού του ιστορικού.        

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο του “Θάρρους”