Συνελήφθησαν 18 άτομα, τα 9 στη Μεσσηνία

Συνελήφθησαν 18 άτομα, τα 9 στη Μεσσηνία

Εννέα άτομα συνελήφθησαν συνολικά στη Μεσσηνία, στο πλαίσιο ευρείας αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε προχθές σε καταυλισμούς Ρομά και άλλες περιοχές της Λακωνίας, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έγιναν έλεγχοι σε 352 άτομα, εκ των οποίων 250 ήταν Έλληνες και οι υπόλοιποι αλλοδαποί, καθώς και σε 305 οχήματα.
Προσήχθησαν συνολικά 79 άτομα, από τα οποία 55 ήταν Έλληνες και οι υπόλοιποι αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν συνολικά 18 άτομα.
Στη Μεσσηνία συνελήφθησαν: ένας Έλληνας για ναρκωτικά, δύο Έλληνες Ρομά για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, τρεις Έλληνες για καταδικαστικά έγγραφα και τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής.
Βεβαιώθηκαν συνολικά 131 παραβάσεις του ΚΟΚ, δύο παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, μία παράβαση σχετικά με άδεια λειτουργίας μουσικών οργάνων και μία παράβαση για αδήλωτη και ανασφάλιστη εργασία.
Τέλος, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 21 αρχαία νομίσματα, 4 αρχαία αντικείμενα (εξαρτήματα ενδυμασίας), μικροποσότητα και τσιγαριλίκι χασίς.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο εισαγγελείς.