Σύλληψη δύο Ελλήνων για ναρκωτικά σε Γιάλοβα και Πύλο

Σύλληψη δύο Ελλήνων για ναρκωτικά  σε Γιάλοβα και Πύλο

Δύο Έλληνες, ηλικίας 37 και 27 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν τις πρωινές ώρες της Δευτέρας σε Γιάλοβα και Πύλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου, ηλικίας 37 και 27 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Ειδικότερα, τις πρωινές ώρες της Δευτέρας στη Γιάλοβα αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου ακινητοποίησαν για έλεγχο όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες. Άμεσα ο 37χρονος αποβιβάστηκε και προσπάθησε να διαφύγει πεζός, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Κατά τη σύλληψη του αντιστάθηκε, ενώ στην κατοχή του, βρέθηκε και κατασχέθηκε χασίς βάρους 260 γραμμαρίων.
Ο 27χρονος, ο οποίος διέφυγε τη στιγμή του ελέγχου, εντοπίστηκε ύστερα από αναζητήσεις λίγη ώρα αργότερα στην περιοχή της Πύλου και συνελήφθη.
Σε έρευνα στην οικία του 37χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα στο οποίο επέβαιναν, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου.
Εξάλλου, για κατοχή μικροποσότητας χασίς συνελήφθηκαν ένας 69χρονος Έλληνας το βράδυ της Δευτέρας και ένας 21χρονος Έλληνας τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, στην Καλαμάτα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.