Σώθηκε το Διαβολίτσι, υποβιβάστηκε ο ΑΟ Φαραί


Ο ΑΟ Διαβολιτσίου ήταν ο μεγάλος νικητής στον τελικό παραμονής  με τον ΑΟ Φαραί, που διεξήχθη την Κυριακή στο Δημοτικό Γήπεδο Διαβολιτσίου, καθώς επικράτησε με 2-1. Μια νίκη «χρυσάφι» για την ομάδα του Διαβολιτσίου, καθώς εξασφάλισε την παραμονή στην Α΄ Τοπική.
Από την άλλη πλευρά η ήττα ήταν καταδικαστική για τον ΑΟ Φαραί, αφού υποβιβάστηκε στην Α1 κατηγορία (έπειτα από πολυετή παρουσία στην Α΄ Τοπική).
Το ματς ήταν επεισοδιακό, καθώς σημαδεύτηκε από 3 αποβολές, ενώ δεν έλειψαν οι αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών.
Η Καλαματιανή ομάδα ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα  και κατάφερε να προηγηθεί με 1-0 χάρις σε γκολ του Παντελή Πανταζή (15΄ με πλασέ έπειτα από πάσα του Αντώνη Χριστόπουλου).
Ο ΑΟ Διαβολιτσίου αντέδρασε και ισοφάρισε σε 1-1 με γκολ του Θανάση Γεωργαντά (35΄ με σουτ). Ο ΑΟ Διαβολιτσίου έφτασε στο «χρυσό» 2-1 με γκολ του Βασίλη Βεργόπουλου (80΄ με πλασέ βρήκε η μπάλα στο πόδι του, έπειτα από καραμπόλα).
Το ματς «σφύριξε» ο Παναγιώτης Τσικούρας που είχε βοηθούς τους Κώστα Αδαμόπουλο, Χαράλαμπο Καστανά.
Στο 56΄ αποβλήθηκε ο Θεόδωρος Δασκαλάκης (Διαβολίτσι), ενώ στο 86΄ ο Αθανάσιος Πάλιας (Διαβολίτσι) και Ηλίας Φλέσσας (Φαραί) έπειτα από σύρραξη μεταξύ ποδοσφαιριστών και παραγόντων των 2 ομάδων.
ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ (Σωτήρης Δημάκης): Μερκούρης, Θ. Δημητρίου, Μαυροειδάκος, Ζερίτης, Π. Δημητρίου (75΄ Βεργόπουλος), Γεωργαντάς, Θεοδωρόπουλος, Δασκαλάκης, Παπαδόγιαννης (92΄ Παπαγεωργίου), Αθανασόπουλος, Πάλιας (62΄ Καπόγλης).
ΑΟ ΦΑΡΑΙ (Μανώλης Θεοδώρου, Βασίλης Μπλέτσας): Βόλος, Σταματελόπουλος, Ευστ. Αρβανίτης, Κωστέας (46΄ Λιανός), Μπλέτσας, Ζωγόπουλος, Αριστομενόπουλος, Χριστόπουλος, Φλέσσας (76΄ Μιντιλίν), Κουτουμάνος, Πανταζής (68΄λ. τρ. Γκραντ).