Τεστ για… πολλούς στην Καλαμάτα το ματς με τη Μανωλάδα

Τεστ για… πολλούς στην Καλαμάτα το ματς με τη Μανωλάδα

ΕΚΤΟΣ ΜΑΧΗΣ ΤΣΟΠΕΛΑΣ, ΛΙΟΛΙΟΣ… ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΡΙΓΑΝΑ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Μονάχα αδιάφορο δεν αναμένεται το αυριανό εντός έδρας ματς της 27ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Δόξα Νέας Μανωλάδας, που έρχεται στην Μεσσηνία χωρίς βαθμολογική πίεση, αλλά με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, για την ομάδα της Καλαμάτας, μολονότι έχει μείνει εκτός πλάνου και αρχικού προγραμματισμού, που ταυτιζόταν με την προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος και της ανόδου.
Το λέμε αυτό γιατί ο αυριανός αγώνας θ’ αποτελέσει μιας μορφής ιδιαίτερο τεστ για διοικούντες, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές, που έχουν βρεθεί είναι η αλήθεια στο επίκεντρο, λόγω των άσχημων τελευταίων αποτελεσμάτων, τα οποία έφεραν τη Μαύρη Θύελλα και πάλι στην… μιζέρια. Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος παρουσιάζεται έντονα απογοητευμένος και πιθανότατα δεν θ’ ακολουθήσει την πορεία για το Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας, τουλάχιστον σε ρυθμούς που μας είχε συνηθίσει. Ωστόσο το τρίπτυχο της ομάδας, δηλαδή παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοικούντες, καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, φθάνοντας στην επίτευξη του θετικού αποτελέσματος και της καλής αγωνιστικής απόδοσης, κάτι που θα μετριάσει, έστω και λιγοστά, την πίκρα και την απογοήτευση των φίλων της Μαύρης Θύελλας.

Νοκ άουτ Τσόπελας, Λιόλιος… Με αλλαγές η ενδεκάδα
Από κει και πέρα και όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος, ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία, με τον κ. Γκόφα να μην υπολογίζει τον τραυματία Τσόπελα και τον τιμωρημένο Λιόλιο, έχοντας παράλληλα κάποια ερωτηματικά για τη συμμετοχή Ηλιόπουλου και Ριγανά, που ταλαιπωρήθηκαν τα τελευταία 24ωρα από τραυματισμούς. Πιθανότατα οι δυο τους θα είναι στην αποστολή, που θ’ ανακοινωθεί σήμερα μετά την προπόνηση.
Πρέπει να πούμε στο σημείο αυτό, ότι ο Αιγιώτης τεχνικός είναι πιθανό να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, τόσο λόγω των απουσιών που προαναφέραμε, όσο ακόμη και της θέλησής του να δώσει χρόνο συμμετοχής και σ’ άλλους ποδοσφαιριστές.
Ν. Μπ.