Το Θάρρος σας πάει ταμείο

Το Θάρρος σας πάει ταμείο

159 ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 2 1,70
Διπλό για Λεβερκούζεν στην έδρα της Άιντραχτ. Η ομάδα του Σάσα Λεβαντόφσκι είναι αναγκασμένη, αν θέλει ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, να περάσει αλώβητη από το στάδιο «ΚΟΜΕΡΤΣΝΑΝΚ ΑΡΕΝΑ». Πάμε με το πιθανό διπλό του 1,70.
 
228 ΕΒΕΡΤΟΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2 1,60
Το μεγάλο ματς της χρονιάς για τη Μάντσεστερ Σίτι… Μάχη για τον τίτλο, αφού έπεται η συνέχεια της αναμέτρησης με Άστον Βίλα και Γουέστ Χαμ εντός… Μεγάλο το κίνητρο για το «διπλό» του 1,60, που προσφέρεται σε χαμηλές τιμές.
Κρατάω, λοιπόν, το διπλό… αλλά και το over του 1,40…
 
169 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ OVER 4-6 GOAL 2,20
Η Μάντσεστερ δείχνει να ανεβάζει και πάλι στροφές, ενώ δεν έχει να χαριστεί πουθενά, πόσω μάλλον στη Σάντερλαντ. Μονόδρομος το χαμηλό over του 1,40. Θα πάω, όμως, στο μεγάλο 4-6 goal με απόδοση 2,20, που μπορεί να το φέρει με το καλημέρα η άκρως επιθετική Μάντσεστερ. Για πολλά δελτιάκια το over του 1,40 φαντάζει σαν στάνταρ.
 
312 ΛΕΒΑΝΤΕ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ OVER 1,80
Σαφώς και αξίζει τον τίτλο η Ατλέτικο. Μονόδρομος η νίκη με τη Λεβάντε σχεδόν εξασφαλίζει τον τίτλο, αλλά με τις τιμές του διπλού στο 1,20 δε θα ασχοληθούμε. Είναι προτιμότερο το over του 1,80. Με λίγο ρίσκο θα περάσει. Ας μην ξεχνάμε τη μεγάλη εμφάνιση επί της Τσέλσι, που την έβγαλε εκτός με σκορ (3-1). Τα συμπεράσματα δικά σας…
 
351 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ 1 1,75
 
Έχει τον τρόπο ο Παναθηναϊκός…
 
Στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ δίνουν ίσως το πιο κρίσιμο παιχνίδι τους στα πλέι – οφ. Οι «πράσινοι» με νίκη αποκτούν κεφάλι στη βαθμολογία και ταυτόχρονα βυθίζουν το βασικότερο ανταγωνιστή τους για την πρωτιά. Η μέχρι τώρα εικόνα των δύο ομάδων δείχνει πως η απόδοση του άσου είναι σωστή.
Τρεις φορές έχουν βρεθεί αντιμέτωπες φέτος. Ο Παναθηναϊκός, ακόμα και στην περίοδο του… ψαξίματος, έχασε δύσκολα στην Τούμπα, σε παιχνίδι που ο Μπεργκ αστόχησε σε πέναλτι, ενώ τα υπόλοιπα δύο ματς είχαν ολοκληρωτικά… πράσινο χρώμα.
Στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας το τελικό 2-1 δε λέει την αλήθεια, αφού η ομάδα του Αναστασίου κυριάρχησε από την αρχή μέχρι το τέλος και θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερο σκορ, κάτι που έκανε στον τελικό του Κυπέλλου με τον εμφατικό 4-1.
Στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, λοιπόν, όλα κυλούν ομαλά, την ώρα που στον ΠΑΟΚ όλα πάνε σ τραβά. Οι σχέσεις παικτών – οπαδών έχουν χαλάσει, η εικόνα της ομάδας επίσης μετά την απώλεια του Κυπέλλου, ενώ σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και μια βαριά τιμωρία. Οι δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΟΚ δείχνουν πως από τη νέα σεζόν θα γίνουν πολλές αλλαγές και ανακατατάξεις και δεν πιστεύω πως αυτό δίνει ιδιαίτερο κίνητρο στους παίκτες.
Κοντά στο διπλασιασμό, λοιπόν, θα πω «ναι» για τον άσο, αφού δικαίως έχει κοντά στο 50% πιθανότητες επιβεβαίωσης η νίκη του Παναθηναϊκού.
 
*************
 
ΕΒΕΡΤΟΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
 
Νίκη – τίτλος
 
Πριν από δύο χρόνια η Μάντσεστερ Σίτι είχε επισκεφθεί το «Σεντ Τζέιμσις Παρκ» δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος. Είχε επικρατήσει 2-0 με μία άκρως επαγγελματική εμφάνιση και κάτι ανάλογο περιμένω να κάνει και τώρα απέναντι στην Έβερτον.
Θα σκεφτείτε, βέβαια, πως είναι ανόητο να συγκρίνω την προ διετίας Νιούκαστλ με τη φετινή Έβερτον.
Δεν μπορεί να γίνει, όμως, σύγκριση ανάμεσα σε εκείνη τη Σίτι και τη φετινή. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνες τολμώ να πω ότι το έχασε το τρένο στην ήττα από τη Σαουθάμπτον. Τώρα πλέον μόνο σε θαύμα μπορεί να ελπίζει, αλλά η εμπειρία του Αρσέν Βενγκέρ δε θα της το χαρίσει. Το διπλό τίτλου για την ομάδα του Μ. Πελεγκρίνι μπαίνει κολώνα στα δελτία μου.
Πηγή: King Bet