Υγρός τάφος το λιμάνι Κυπαρισσίας για νεαρό ζευγάρι (φωτογραφίες)


Σε υγρό τάφο μετατράπηκε το λιμάνι Κυπαρισσίας για νεαρή κοπέλα από την περιοχή, η οποία χθες το μεσημέρι εντοπίστηκε νεκρή, εγκλωβισμένη μέσα σε αυτοκίνητο στον πυθμένα της λιμενολεκάνης. Νεαρός φίλος της άτυχης κοπέλας, από περιοχή της Ηλείας, κάτοχος του οχήματος, μέχρι αργά χθες το απόγευμα αγνοούνταν, ενώ δύτες ερευνούσαν εντός του λιμανιού και σκάφη έκαναν έρευνες στη θαλάσσια περιοχή της Κυπαρισσίας.
Μπουφάν του νεαρού, μετά την ανάσυρση του οχήματος από τον πυθμένα της λιμενολεκάνης, βγήκε στην επιφάνεια και επέπλεε κοντά στα εσωτερικά κρηπιδώματα. Δυστυχώς νωρίς σήμερα το πρωί δύτες εντόπισαν νεκρό και τον νεαρό στον πυθμένα του λιμανιού της Κυπαρισσίας.

Στο λιμάνι εκτυλίχθηκαν σκηνές τραγωδίας με τους γονείς και συγγενείς της άτυχης κοπέλας που έφυγε από τη ζωή τόσο πρόωρα και άδικα. Πόνος ανείπωτος και οδυρμός. Ποιος και πώς να πιστέψει το τραγικό συμβάν; Συγγενείς, φίλοι, γνωστοί, απλός κόσμος δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει το κακό.

Στο άκουσμα του τραγικού συμβάντος η πόλη και η ευρύτερη περιοχή βυθίστηκαν στη θλίψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενικά πρόσωπα του νεαρού τον αναζήτησαν, καθώς τη νύχτα δεν πήγε στο σπίτι του. Η άτυχη κοπέλα με συγγενικά της πρόσωπα διέμενε στην Κυπαρισσία, ενώ οι γονείς της σε γειτονική περιοχή. Στην αναζήτηση του νεαρού διαπιστώθηκε ότι και η άτυχη κοπέλα δεν είχε δώσει σημεία ζωής από προχθές και συγγενικά και φιλικά τους πρόσωπα αναζήτησαν τους δύο νέους. Οι έρευνές τους έφτασαν στο λιμάνι, όπου είδαν ίχνη από ρόδες οχήματος που κατέληγαν στην προβλήτα. Ενημερώθηκαν οι Λιμενικές και Αστυνομικές Αρχές και δύτες ερεύνησαν εντός της λιμενολεκάνης, όπου και εντόπισαν το όχημα με το άψυχο κορμί της νεαρής εντός. 

Υγρός τάφος το λιμάνι Κυπαρισσίας για νεαρό ζευγάρι


Σε υγρό τάφο μετατράπηκε το λιμάνι Κυπαρισσίας για νεαρό ζευγάρι, έπειτα από πτώση του Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν στη θάλασσα.
Προχθές το απόγευμα, ύστερα από υποθαλάσσια έρευνα που έκαναν ιδιώτες δύτες, εντόπισαν βυθισμένο στον πυθμένα της λιμενολεκάνης το αυτοκίνητο, εντός του οποίου, εγκλωβισμένη, ανευρέθη νεκρή η 27χρονη κοπέλα, από τη Βανάδα Τριφυλίας. Το άψυχο κορμί της 27χρονης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Χθες το πρωί, δύτες – στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής εντόπισαν λίγα μέτρα από τα κρηπιδώματα και σε βάθος 4 περίπου μέτρων εντός του λιμανιού το άψυχο κορμί του 28χρονου άνδρα από την Ηλεία.
Στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Οι δύο νέοι δεν είχαν δώσει σημεία ζωής από αργά το βράδυ της Δευτέρας. Νωρίτερα, σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν μαζί στην πλατεία της Κυπαρισσίας. Δικοί τους άνθρωποι ανησύχησαν και οι έρευνες συγγενικών και φιλικών τους προσώπων έφτασαν μέχρι το λιμάνι Κυπαρισσίας, ενώ για την εξαφάνισή τους ενημερώθηκε η Αστυνομία και η Λιμενική Αρχή Κυπαρισσίας. Έπειτα από έρευνα στην περιοχή του λιμανιού βρέθηκαν υποδήματα της άτυχης κοπέλας, ενώ ίχνη από ρόδες οχήματος από το λιμενοβραχίονα κατέληγαν στην προβλήτα.
Χθες το απόγευμα, στη Βανάδα, από όπου καταγόταν η νεαρή κοπέλα, συγγενείς, γνωστοί και φίλοι τής είπαν το στερνό αντίο, με οδύνη και σπαραγμό για τον τόσο άδικο και πρόωρο χαμό της.
Η νεκρώσιμη ακολουθία για τον άτυχο νέο θα τελεστεί σήμερα στις 11.00 το πρωί, στο Νεοχώρι Ζαχάρως. Προανάκριση για τα αίτια του τραγικού συμβάντος, που έχει βυθίσει στο πένθος την ευρύτερη περιοχή και έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ το Ι.Χ.Ε. όχημα που ανελκύστηκε εξετάζεται.