Ύβρεις Κουκούτση και Κασιδιάρη κατά του Πρωθυπουργού (φωτογραφίες & βίντεο)

Ύβρεις Κουκούτση και Κασιδιάρη κατά του Πρωθυπουργού  (φωτογραφίες & βίντεο)

Ύβρεις κατά Σαμαρά, κυβέρνησης και καυστικές εκφράσεις κατά ΣΥΡΙΖΑ 
 
Με ύβρεις κατά του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά, με σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, αλλά και με ιδιαιτέρως καυστικές εκφράσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ, «διανθίστηκε» η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Χρυσής Αυγής» στη Μεσσηνία για τις περιφερειακές εκλογές, χθες στο ξενοδοχείο «Ρεξ».       
Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Νικήτα Μανδραπήλια, ο οποίος επιτέθηκε στη συγκυβέρνηση και παρουσίασε τους υποψήφιους συμβούλους από τη Μεσσηνία: Αλεξέα Βαρβάρα του Ανδρέα, Βλάχουλη Διαμάντω του Γρηγορίου, Βούλγαρη Ευμορφία του Ηλία, Καντήρη Αλεξάνδρα του Παντελή, Καντούτση Αναστάσιο του Γεωργίου, Καραμπάτσο Ιωάννη του Ανδρέα, Κουκούτση Ηλία του Νικολάου, Κυριακόπουλο Κωνσταντίνο του Θεοδώρου, Κωνσταντακόπουλο Γεώργιο του Πέτρου, Νάνο Βασίλειο του Δημητρίου, Ξενούλη Δέσποινα του Σπυρίδωνος, Οικονομόπουλο Κωνσταντίνο του Γεωργίου, Σταθόπουλο Λάμπρο του Στασινού και Φιλιππάκου Παναγιώτα του Χρήστου. 
 
«Μήτρα της ιδεολογίας μας η Περιφέρεια Πελοποννήσου»
Τον διαδέχθηκε στο βήμα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημ. Δολτσινιάδης, ο οποίος είπε, μεταξύ άλλων, πως «η μήτρα της ιδεολογίας μας είναι η περιφέρεια Πελοποννήσου. Πρώτα ο αγρότης και ο κτηνοτρόφος και βιομηχανία με εργάτες στρατιώτες. Αυτό είναι το όνειρο για το κράτος, που θα ξεκινήσει από τις Περιφέρειες».
Την εκδήλωση χαιρέτισε και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με καταγωγή από την Καλαμάτα Δημ. Τζεβετζής, ενώ ακολούθησε και χαιρετισμός του υποψήφιου ευρωβουλευτή, αρχισυντάκτη της εφημερίδας «Χρυσή Αυγή» Κων. Νικολάου.
 
Επίθεση σε Σαμαρά, κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ   
Από το βήμα ο βουλευτής Δημ. Κουκούτσης εξαπέλυσε επίθεση στον Αντ. Σαμαρά, αλλά και στον Ι. Πρετεντέρη, ενώ ανέφερε πως «είμαστε περήφανοι που ο λαουτζίκος είναι μαζί μας». Πρόσθεσε πως το σύνθημα «μόνοι μας εναντίον όλων» είναι επίκαιρο, αλλά και την πεποίθησή του πως «θα τους νικήσουμε»
Κάλεσε στο βήμα τον Ηλία Κασιδιάρη, παρουσιάζοντάς τον ως «το βαρύ πυροβολικό» και ο τελευταίος ξεκίνησε μέσα σε αποθέωση από τους παριστάμενους να λέει ότι «με αυτά που έκανε ο Σαμαράς, μας δημιούργησε πρόβλημα να μη χωράνε οι αίθουσες από τη Θράκη έως την Κρήτη».
Σε άλλο σημείο ανέφερε πως «σύντομα θα πάνε φυλακή οι κλέφτες της κυβέρνησης και ο δοτός πρωθυπουργός», ενώ αναφερόμενος στη σύνθεση του ψηφοδελτίου της Χ.Α., σημείωσε ότι «εμείς έχουμε στρατηγούς κι όχι λαμόγια». Αναφέρθηκε απαξιωτικά στους υποψηφίους της Ν.Δ. και πρόσθεσε: «Σκοπός μας είναι να αφανίσουμε τη Ν.Δ., όπως κάναμε και με τον Καρατζαφέρη και στη συνέχεια θα έρθει και η σειρά των ευρωπροδοτών του ΣΥΡΙΖΑ. Σκοπός μας είναι να φθάσουμε και θα φτάσουμε έως το τέλος, μέχρι να απελευθερώσουμε τη χώρα».
Σε άλλο σημείο είπε πως οι φυλακισμένοι θα δικαιωθούν, όπως και οι δύο νεκροί αδελφοί μας, ενώ ανέφερε πως το ψηφοδέλτιο της Χ.Α είναι το καλύτερο και ξεχωρίζει ο πατέρας του αδικοχαμένου Γ. Φουντούλη, Λάμπρος.
Επιτέθηκε και κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, είπε  πως ο μισθός των στρατιωτικών είναι μικρότερος από του βουλευτή, αλλά και κατά του υπουργού Δικαιοσύνης Χαρ. Αθανασίου, ο οποίος διέλυσε, όπως είπε, τη Δικαιοσύνη.             
Σε άλλο σημείο χαρακτήρισε το ΣΥΡΙΖΑ ως ουρά των Σαμαρά και Παπανδρέου, αλλά και ως ουρά του μνημονίου, λέγοντας πως «θα το δείτε σύντομα», ενώ δε γλίτωσε από τα «πυρά» του ο Γ. Σταθάκης, για τον οποίο είπε, μεταξύ άλλων πως «μπροστά στον Σταθάκη θα ωχριά ο Στουρνάρας».
Θέλησε να αποδείξει πως δε σκοτώνουν οι Χρυσαυγίτες τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, σημειώνοντας την παρουσία ενός μικρού παιδιού σε αναπηρικό καροτσάκι.
Έκλεισε την ομιλία του με μήνυμα του αρχηγού της Χ.Α. Νικ. Μιχαλολιάκου, «για τον οποίο τα κανάλια του Μπόμπολα λένε ότι είμαστε τσακωμένοι. Τον έχω σαν πατέρα μου και θα βγει από τη φυλακή σαν πρωθυπουργός», αλλά και ψάλλοντας τον εθνικό ύμνο. 
 
 

http://youtu.be/osHcYqJjb1M

http://youtu.be/pE5SIJTARMA