Ένα ακόμη βραβείο στην πλούσια συλλογή της ΑΓΡΟΒΙΜ Α.Ε.

Ένα ακόμη βραβείο στην πλούσια συλλογή της ΑΓΡΟΒΙΜ Α.Ε.

Διακρίθηκε ως μία από τις καλύτερες ελληνικές εταιρείες 
Η… αίθουσα με τα διεθνή – ελληνικά βραβεία και τις διακρίσεις της μεσσηνιακής εταιρείας «Αγροβίμ Α.Ε.» συνεχώς γεμίζει. Τελευταίο της απόκτημα το βραβείο Diamond – The most admired enterprises in Greece, σε εκδήλωση οργανωμένη από τη StatBank SB, όπου η εταιρεία διακρίθηκε ως μία από τις υγιέστερα αναπτυσσόμενες στην Ελλάδα.
Η εκδήλωση έλαβε χώρα στις 22 Μαΐου και το βραβείο παρέλαβε η αντιπρόεδρος της εταιρείας κα Γυφτέα, η οποία ευχαρίστησε για αυτή τη διάκριση και σημείωσε τόσο τα επιτεύγματα της εταιρείας όσο και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο σημερινό επιχειρηματικό και οικονομικό τοπίο της χώρας.
Η ΑΓΡΟΒΙΜ Α.Ε. είναι μια εταιρεία ελληνικών συμφερόντων, η οποία παράγει και συσκευάζει ελαιόλαδο και παραδοσιακά προϊόντα εδώ και χρόνια. Ιδρύθηκε το 1994 και έχει ως έδρα τις εγκαταστάσεις στην Καλαμάτα συνολικής εκτάσεως 5.000 m2. Δραστηριοποιείται στο εξωτερικό, με εξαγωγές οργανικών και μη προϊόντων σε πάνω από 35 χώρες.
Όπως αναφέρεται, μότο της εταιρείας είναι «η συμβολή στην ποιότητα της ζωής, μέσω της προσφοράς προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας. Έχουμε πάντα ως προτεραιότητα την εξυπηρέτηση…».
Α.Π.