Κίνηση στήριξης και… «άπλωμα χεριού» σε ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες για τη “Μαύρη Θύελλα”


ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΚΑΛΤΣΙΔΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΓΩΝΙΚΑΚΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΙΣΤΙΚΕΑ

Στην τελική ευθεία για τη Γενική Συνέλευση της Καλαμάτας, που θα γίνει προς τα τέλη του μήνα, κινούνται ήδη παράγοντες και φίλαθλοι, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται σίγουρα στις διοικητικές διεργασίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη συνέχεια και τη δυναμική που θα έχει η Μαύρη Θύελλα. Εκτός από τον Γιώργο Ράλλη, που δημιουργεί το πλάνο του, επιδιώκοντας την εύρεση οικονομικών «συμπαικτών», φαίνεται πως υπάρχουν κι άλλοι οι οποίοι επιθυμούν να στηρίξουν την ομάδα είτε μπαίνοντας μπροστά, είτε βρίσκοντας ανθρώπους για να βοηθήσουν στο οικονομικό κομμάτι.
Ένας εξ αυτών φαίνεται να είναι ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μεσσηνίας Σπύρος Λαγωνικάκος, που ζήτησε τη βοήθεια ισχυρών οικονομικών παραγόντων της χώρας, οι οποίοι έχουν σχέση με τον νομό μας, όπως οι Ηλίας Καλτσίδης, Λεωνίδας Μπόμπολας, Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, αλλά και ο υπεύθυνος του γραφείου του Πρωθυπουργού Τάσος Μπούρας. Το όλο θέμα φέρνει στην επιφάνεια ο παλαίμαχος άσος της Καλαμάτας, Γιώργος Μπιστικέας, αναφέροντας χαρακτηριστικά…
«Στις 3 Ιουνίου εστάλη Φαξ από τον φίλαθλο και παλαιό παράγοντα Σπύρο Λαγωνικάκο, που τυγχάνει και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μεσσηνίας στους κ.κ. Τάσο Μπούρα (υπεύθυνος του γραφείου του Πρωθυπουργού), Ηλία Καλτσίδη (μεγαλοεπιχειρηματία), Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο (Εφοπλιστής και ξενοδόχος) και τέλος Λεωνίδα Μπόμπολα (μεγαλοεπιχειρηματία) και τους ζητούσε να μπουν μπροστάρηδες «ηγέτες» στο Π.Σ. «Η Καλαμάτα» προκειμένου να βγει από το τέλμα που βρίσκεται το ποδόσφαιρο της Μεσσηνίας και να πάρει τη θέση που της αρμόζει!
Θέλω να συγχαρώ τον κ. Λαγωνικάκο για την πρόταση που έκανε και πιστεύω ότι θα έχει θετική απάντηση από τους Μεσσήνιους επιχειρηματίες», τονίζει μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο κ. Μπιστικέας, δίνοντας άλλη προέκταση στο θέμα, επιδιώκοντας να αποτελέσει το αντίπαλο δέος στην ομάδα του Γιώργου Ράλλη και των συνεργατών του.


Λ. Γαϊτανάρος: «Να σταματήσει κάθε συζήτηση μεταφοράς της έδρας»
Θέση απέναντι στο θέμα «μετακίνησης» της Μαύρης Θύελλας, στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, παίρνει με δήλωσή του ο επίτιμος πρόεδρος της Καλαμάτας Λυκούργος Γαϊτανάρος, ο οποίος δείχνει κάθετος απέναντι σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο…
«Είναι λυπηρό να επανερχόμεθα για το ιστορικό γήπεδο που έχει φτιαχτεί για την ομάδα της Μαύρης Θύελλας, γεγονός το οποίο δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Να σταματήσει κάθε συζήτηση μεταφοράς!
Θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός στις προσφορές των σωματείων που αγωνίσθηκαν και γράψανε την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ιστορίας.
Τέλος η αχαριστία!
Λ. Γαϊτανάρος
Επίτιμος πρόεδρος Μαύρης Θύελλας»

Ν. Μπ.