Αναφορές στον εισαγγελέα και δημόσιες καταγγελίες για τη βίλα στο Βασιλίτσι


Το… σήριαλ με την περίφημη βίλα στο Βασιλίτσι, εκτός του ότι θα έχει κι άλλα επεισόδια, φαίνεται να… κρύβει κι άλλες ιστορίες, οι οποίες ίσως δεν έρθουν και ποτέ στον αφρό.
Το σίγουρο, αλλά συνάμα και το περίεργο, είναι ότι σήμερα άπαντες εμφανίζονται ως υπέρμαχοι των συμφερόντων των πολιτών και του Δημοσίου, θεματοφύλακες της νομιμότητας.
Χθες, ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, ανταποκρινόμενος σε έρευνα που έχει διατάξει ο εισαγγελέας, του διαβίβασε σχετική ενημερωτική αναφορά της διευθύντριας της Πολεοδομίας.
Συγκεκριμένα σε δελτίο Τύπου του Δήμου Καλαμάτας αναφέρονται τα εξής: «Η αναφορά της διευθύντριας της Πολεοδομίας του Δήμου Καλαμάτας προς το δήμαρχο, για πολεοδομικές παραβάσεις εταιρείας στο Βασιλίτσι και τις σύννομες ενέργειες της Πολεοδομίας, διαβιβάσθηκε, με εντολή του δημάρχου, στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καλαμάτας».
Τέλος, συνέντευξη Τύπου παραχώρησε και ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Περιφερειακό Συμβούλιο, Νίκος Γόντικας, που κατηγόρησε για υποκριτική στάση την Περιφερειακή Αρχή και όχι μόνο, τονίζοντας ότι έτσι κι αλλιώς η πολιτική της υποστηρίζει τα συμφέροντα του κεφαλαίου και όχι των εργαζομένων.
Α.Π.