Ειδικό συνεργάτη ζητά ο Δήμος Μεσσήνης


Ειδικό συνεργάτη με πτυχίο ή δίπλωμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών, κλάδου Πληροφορικής, Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, με εξειδίκευση σε θέματα αρμοδιοτήτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θέλει να προσλάβει ο Δήμος Μεσσήνης.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει έως τις 31 Οκτωβρίου να υποβάλουν σχετική αίτηση και βιογραφικό σημείωμα, μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά, στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού & Μισθοδοσίας) του Δήμου Μεσσήνης (Δ/νση: Π. Πτωχού – Μεσσήνη, τηλ. 2722360155-156), τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:
1. Να έχουν τα γενικά προσόντα διορισμού
2. Να είναι κάτοχοι πτυχίου ή διπλώματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών, κλάδου Πληροφορικής, Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής.
3. Να έχουν ειδίκευση σε επιστημονικό ή επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που αποδεικνύεται με αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση (δημοσιεύσεις, συμμετοχή σε συνέδρια, ομάδες εργασίας, κ.λπ.) ή αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία, ανάλογη με τα αντικείμενα απασχόλησης. Η ειδίκευση αυτή μπορεί να αποδεικνύεται και από την ιδιότητα των ενδιαφερομένων ως επαγγελματιών ειδικής εμπειρίας.