Καλά νέα για την πορεία της υγείας των αδελφών που τραυματίστηκαν στην Κορώνη


Θετική εξέλιξη έχει η πορεία της υγείας των ποδοσφαιριστών του Ακρίτα Κορώνης, Βασίλη και Νικοστέλιου Τομαροπανάγου, οι οποίοι τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα με μηχανάκι τα ξημερώματα της Κυριακής.
Ο μεγαλύτερος αδελφός, που ήταν και ο οδηγός νοσηλεύεται στην εντατική του Ασκληπιείου νοσοκομείου Βούλας, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ ο μικρότερος μετά από παρακολούθηση στο Ωνάσειο, μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, με τραύματα στα πλευρά και τη μέση.
Οι γιατροί περιμένουν να περάσουν λίγα ακόμη 24ωρα για να βεβαιωθούν, αλλά τα πρώτα θετικά νέα έγιναν δεκτά με μεγάλη ανακούφιση από τους οικείους τους, την ποδοσφαιρική οικογένεια του Ακρίτα που στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό τους και όλο τον αθλητικό και όχι μόνο κόσμο που «ταρακουνήθηκε» από το συμβάν.
Το τροχαίο ατύχημα συνέβη περίπου στις 5.30 το πρωί της Κυριακής, λίγο πριν την είσοδο στο Βασιλίτσι, όπου διαμένουν οι αδελφοί Τομαροπανάγου, οι οποίοι επέστρεφαν σπίτι τους έχοντας τελειώσει τη δουλειά τους (εργάζονται ως σερβιτόροι). Αν και σοβαρά τραυματισμός ευτυχώς ο Νικοστέλιος κατάφερε να ειδοποιήσει τους δικούς του με το κινητό τηλέφωνο, ενώ στο χώρο έφτασε και ο αγροτικός ιατρός από τη Λογγά κ. Ρήγας που πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες. Σε σύντομο σχετικά χρόνο έφτασε και το ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου αντιμετωπίστηκαν αρχικά τα δύο περιστατικά.
Όπως είναι φυσικό σε δεύτερη μοίρα μπαίνει στον Ακρίτα ο αυριανός αγώνας στους Γαργαλιάνους με τον Τέλο Άγρα, για την 3η αγωνιστική της Α’ Τοπικής. Ωστόσο, αφού υπάρχει αναγκαιότητα να γίνει το ματς, οι ποδοσφαιριστές της Κορώνης θα παίξουν και για τους δύο απόντες…
Χ.Ε.