Καλαμάτα: Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για Ζακυνθιακό


Σε ρυθμούς Ζακυνθιακού κινείται αποκλειστικά πλέον η προετοιμασία της Καλαμάτας, με τον Νίκο Κουρμπανά να αρχίζει να δουλεύει ξεκάθαρα πάνω σε θέματα τακτικής και αντιμετώπισης του προσεχούς αντιπάλου της Μαύρης Θύελλας. Το βάρος πέφτει σε δύο μέτωπα, αυτό της διατήρησης της καλής αμυντικής λειτουργίας της ομάδας, που αποτελεί άλλωστε ένα από τα όπλα της και αυτό της βελτίωσης του δημιουργικού «χαρακτηριστικού», που θ’ αποτελέσει ένα από τα συν στην προσπάθεια κατάκτησης του τριπόντου. Μέχρι τώρα άλλωστε η Καλαμάτα συνεχώς εξωτερικεύει μηνύματα βελτίωσης και υπάρχει αισιοδοξία ότι στο επόμενο διάστημα θα έχει φθάσει στα επιθυμητά επίπεδα στο κομμάτι της δημιουργίας και ως αποτέλεσμα αυτό της παραγωγικότητας. Στο μέτωπο των προβλημάτων δεν άλλαξε κάτι, με τον κ. Κουρμπανά να μην υπολογίζει σε Αργυρόπουλο, Πολυχρόνη, Σκάρο και πιθανότατα τον Δημητριάδη, που μολονότι έχει ανεβάσει στροφές προέρχεται από μεγάλη αγωνιστική απραξία.
Θυμίζουμε ότι το ματς της Κυριακής με τους Ζακυνθινούς θ’ αρχίσει λίγο νωρίτερα, συγκεκριμένα στις 3.30 μ.μ. προκειμένου να διευκολυνθούν οι φιλοξενούμενοι κατά την επιστροφή τους, και η διοίκηση θέλει να συνδυάσει  νίκη και παρουσίαση μιας σειράς καινοτόμων ενεργειών της, ευελπιστώντας ότι ο καιρός θ’ αποτελέσει σύμμαχο.
 

Πέρασε από το Κιβέρι ο Πανελευσινιακός και συγκατοικεί με Καλαμάτα στην κορυφή
Συγκάτοικο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής έχει πλέον η Καλαμάτα καθώς ο  Πανελευσινιακός επικράτησε 1-0 εκτός έδρας στο εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ερμή Κιβερίου.
Η ομάδα της Ελευσίνας πήρε το τρίποντο χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Μεχμέτογλου και ανέβηκε στην πρώτη θέση μαζί με την Μαύρη Θύελλα.
ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Κούρος): Σωτηρόπουλος, Τζιέρης, Φλώρος (75’ Ζαραφωνίτης), Φίλης, Σέλης, Ζίου, Καλυβόπουλος, Μπούκουρης (46’ Καραγκούνης), Καλογιάννης, Δημάκος, Βαρβουλέτος (46’ Στασινόπουυλος)
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Μίχος): Τσακιρτζίδης, Ατματζίδης, Τσίγκρος, Κολοβός, Παπαπαναγιώτου, Ριζογιάννης, Μιχελής (80’ Δουκάκης), Μακρίδης, Κουσκουνάς, Βουτσούλας (85’ Ρούσεφ), Μεχμέτ Ογλού (90’ Έβερετ)