«Καταιγίδα» η Καλαμάτα στο Κιβέρι επικράτησε με 6-1

«Καταιγίδα» η Καλαμάτα στο Κιβέρι επικράτησε με 6-1

«Καταιγίδα» ήταν η Καλαμάτα στο Δημοτικό γήπεδο Λέρνας καθώς σάρωσε με 6-1 τον Ερμή Κιβερίου και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής. Στο γήπεδο που την περασμένη Κυριακή η ατυχία και η αστοχία δεν της επέτρεψαν να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, η ομάδα του Νίκου Κουρμπανά είχε ένα εντυπωσιακό ξέσπασμα και σημειώνοντας μισή ντουζίνα γκολ επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις επιτυχίες.
Η «Μαύρη Θύελλα» πήρε σχεδόν με την σέντρα κεφάλι στο σκορ με γκολ του Γεωργακόπουλου ενώ στο 10’ ο Χαρίτος με φάουλ έγραψε το 0-2. Η Καλαμάτα συνέχισε να βρίσκεται στην επίθεση και ουσιαστικά «καθάρισε» την πρόκριση στο 18’ με τον Τριάντο ο οποίος έγραψε το 0-3.
Το επιθετικό κρεσέντο της Καλαμάτας συνεχίστηκε στο 55’ με τον Κώστας Σκάρο ο οποίος έκανε το 0-4 ενώ στο 80’ ήταν σειρά του Ηλιούπουλου να μπεί στην λίστα των σκόρερ με το 0-5. Ο Ερμής Κιβερίου μείωσε προσωρινά με πέναλτι του Δημάκου στο 83’ ενώ ο Ηλιόπουλος και πάλι στο 85΄ έγραψε το τελικό 1-6!
Κίτρινες κάρτες: Κουντάνης 29’, Μαρτίνος 85’
ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ: Κοζιώτης, Ζίου, Καλογιάννης, Καπλατζής, Σελλής, Άλεξ, Καλιβόπουλος, Ορλού, Δριμούρας (46’ Δημάκος), Μαρίνης, Φλώρος
ΚΑΛΑΜΑΤΑ Μούζος, Μαρτίνος, Τριάντος, Χριστοφιλέας, Ρούσσης, Χαρίτος, Σκάρος, Κουντάνης (73΄Σαλαπάτας), Βασιλόπουλος, Δημητριάδης (61′ Ηλιόπουλος), Γεωργακόπουλος (73΄Ζάρκος)
 
 
Κουρμπανάς: Πολύ καλή παρουσία
Σαφώς ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την επιθετική παραγωγικότητα της Καλαμάτας ήταν ο Νίκος Κουρμπανάς μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Κιβέρι, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Είχαμε πολύ καλή αγωνιστική παρουσία. Το θετικό ήταν πως η πλειοψηφία των ευκαιριών που δημιουργήσαμε έγιναν γκολ σε αντίθεση με άλλα ματς που ενώ δημιουργούσαμε τις προϋποθέσεις δεν είχαμε ανάλογη παραγωγικότητα». Αναφερόμενος στην παρουσία ποδοσφαιριστών που έως τώρα δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, ο 52χρονος τεχνικός, είπε: «Όλα τα παιδιά που βρίσκονται στο έμψυχο δυναμικό έχουν αξία και τους υπολογίζω. Για να χρησιμοποιούνται λοιπόν μετά μάλιστα από δυο άσχημα αποτελέσματα σημαίνει πως τους έχω εμπιστοσύνη και αυτοί από την πλευρά τους δείχνουν πως είναι εδώ».
 
**Στην 3η αγωνιστική του Κυπέλλου η Καλαμάτα θα υποδεχτεί στις 10 Δεκεμβρίου 2014 τον νικητή της αναμέτρησης Δόξα Ν. Μανωλάδας- Αιολικός που διεξάγεται σήμερα.