Με Σκάρο και αλλαγές στο Κιβέρι η Καλαμάτα


ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΓΩΝΑ

Του Νίκου Μπαλόπουλου

Η απογοήτευση που προέκυψε από την πρώτη απώλεια στο πρωτάθλημα, στο Κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τον Ζακυνθιακό, μετριάστηκε τις τελευταίες ώρες εξαιτίας μιας ευχάριστης είδησης. Ο Κώστας Σκάρος μπήκε πλέον σε κανονικούς ρυθμούς, έχοντας αφήσει στο παρελθόν τον τραυματισμό του, και υπολογίζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ερμή Κιβερίου. Ο 27χρονος μέσος μάλιστα τόνιζε χθες σ’ ανθρώπους της ομάδας που βρέθηκαν στην προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο – συμμετείχαν μονάχα όσοι δεν έπαιξαν κόντρα στον Ζακυνθιακό, καθώς οι υπόλοιποι είχαν ρεπό – ότι είναι έτοιμος και επιθυμεί τη συμμετοχή του στο δύσκολο παιχνίδι που έρχεται.
Δεν αποκλείεται ο Νίκος Κουρμπανάς, που διαπίστωσε αδυναμίες και μάλιστα κτυπητές στο τελευταίο ματς της ομάδας, να προχωρήσει σε αλλαγές, δίνοντας χρόνο ακόμη και στον Σκάρο, ο οποίος προέρχεται από πολυήμερη αγωνιστική απραξία. Πιο εμφανείς θα γίνουν οι σκέψεις του Κορίνθιου τεχνικού τις επόμενες ημέρες, οπότε και το πρόγραμμα θα αρχίσει να στρέφεται στις συνθήκες του αγώνα.
Πάντως από σήμερα η Καλαμάτα κάνει έντονη στροφή σ’ αυτόν, καθώς οι προπονήσεις θα διεξάγονται το προσεχές τριήμερο στο γήπεδο του Ασπροχώματος, που διαθέτει, όπως και αυτό του Κιβερίου, πλαστικό χλοοτάπητα. Μπορεί ο προσεχής αντίπαλος της Μαύρης Θύελλας να βρίσκεται χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, έχοντας μόλις ένα βαθμό ενεργητικό, όμως στην έδρα του είναι αρκετά σκληρός και το παιχνίδι μονάχα εύκολο δεν αναμένεται, κάτι που θ’ αναδείξει στους ποδοσφαιριστές του ο έμπειρος τεχνικός.

Μετά την Μανωλάδα πρόβλημα «επιβίωσης» αντιμετωπίζει και η Κύμη

Η ομάδα της Μανωλάδας, που αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι πήρε τη νίκη στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναρκαδικό, μέσα μάλιστα στην Τρίπολη, βρίσκεται με το ένα πόδι στην πόρτα της εξόδου από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, όμως δεν είναι η μόνη στον 3ο όμιλο. Με ανακοίνωσή της η διοίκηση της Κύμης έκανε γνωστό ότι δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει στις οικονομικές της υποχρεώσεις και διαπιστώνοντας την άρνηση της νέας δημοτικής αρχής και επιχειρηματιών της περιοχής, σκέπτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.