Με φιλάθλους στη «μάχη» με Ερμή Κιβερίου η Μαύρη Θύελλα


Με μοναδικούς απόντες τους Αργυρόπουλο και Πολυχρόνη, αλλά τους Σκάρο και Δημητριάδη να διεκδικούν θέση στην 11άδα οι παραμονές του αγώνα της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ερμή Κιβερίου κυλούν ιδανικά για την Καλαμάτα. Η προετοιμασία της Μαύρης Θύελλας συνεχίστηκε και χθες στο Ασπρόχωμα (το γήπεδο της Λέρνας έχει επίσης συνθετικό χλοοτάπητα), ενώ θα ολοκληρωθεί σήμερα το μεσημέρι στο Στάδιο της Παραλίας.
Απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει ένα βαθμό σε τρεις αγώνες η τοπική μας ομάδα έχει σκοπό να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και σε αυτή την προσπάθεια δεν θα λείψει η ενίσχυση από τις κερκίδες. Πολυάριθμοι φίλαθλοι αναμένεται να ζεστάνουν αύριο στην Αργολίδα την ατμόσφαιρα υπέρ της Καλαμάτας, είτε μεταβαίνοντας μεμονωμένα με ι.χ., είτε με οργανωμένη αποστολή των φανατικών οπαδών.
Ο Σύνδεσμος Bulldogs διοργανώνει εκδρομή προτρέποντας «πρέπει όλοι να είμαστε εκεί για να ενισχύσουμε την προσπάθεια της Μαύρης Θύελλας. Η αναχώρηση προγραμματίζεται για τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής από το Πάρκο του ΟΣΕ (στο ύψος του γηπέδου μπάσκετ), ενώ για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6972 829683 (το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ).

ΜΕ 14 ΟΜΑΔΕΣ Ο 3ος ΟΜΙΛΟΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ
ΑΟ Κύμης γιόκ…

«Η Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής , αφού έλαβε υπόψη της έγγραφο του σωματείου ΑΟ Κύμης με το οποίο κάνει γνωστό ότι παραιτείται από το υπόλοιπο του πρωταθλήματος 2014-2015, προέβη στη ματαίωση του αγώνα της 19/10 Δόξα Ν. Μανωλάδας-ΑΟ Κύμης». Η παραπάνω ανακοίνωση της ΕΠΟ επιβεβαίωσε με επίσημο τρόπο την άσχημη αυτή εξέλιξη που ήταν σε μεγάλο βαθμό αναμενόμενη. Αυτό σημαίνει ότι ο 3ος Όμιλος, όπου συμμετέχει η Καλαμάτα, μένει με 14 αντί για 15 ομάδες, με μεγάλη φυσικά ατυχία για τη Μαύρη Θύελλα, που έχει ήδη …προλάβει να παίξει δύο αγώνες με την ομάδα της Εύβοιας, για πρωτάθλημα και κύπελλο, ευτυχώς βέβαια αμφότεροι νικηφόροι.