Νίκησε …πρεμιέρα και Κόροιβο η Καλαμάτα ’80 (φωτογραφίες)


Η Καλαμάτα ’80 επιβεβαίωσε τις προσδοκίες, κάνοντας νικηφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ των ανδρών. Η τοπική μας ομάδα επικράτησε χθες στο Κλειστό της Παραλίας με 3-1 σετ, κόντρα στο γειτονικό Κόροιβο Αμαλιάδας. Ήταν ένα παιχνίδι που πρόσφερε πλούσιο θέαμα, υψηλού επιπέδου βόλεϊ και πολλές συγκινήσεις στους περίπου 700 φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες, καθιστώντας την πρεμιέρα επιτυχημένη και από αυτή την πλευρά.
Ένα πραγματικό πελοποννησιακό ντέρμπι που κρίθηκε στα σημεία υπέρ του καλαματιανού συγκροτήματος που προπονεί ο Χρήστος Δημητρακόπουλος.
Το κλειδί της επικράτησης ήταν ίσως το δυνατό ξεκίνημα του ΑΟΚ ’80, που του χάρισε το προβάδισμα με 25-16 και την ψυχολογία. Η συνέχεια ήταν πολύ δύσκολη, με την τοπική μας ομάδα να κάνει το 2-0 στα σετ με 25-23. Οι φιλοξενούμενοι που έχουν στις τάξεις τους τον εντυπωσιακό διεθνή νεαρό, Φωτιάδη, αντέδρασαν και προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι, κερδίζοντας το 3ο συγκλονιστικό σετ με 28-30. Εξίσου αμφίρροπο ήταν και το 4ο το οποίο κέρδισε με 29-27 και μαζί και το παιχνίδι ο ΑΟΚ.
 
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80: Μπουσούνης, Καρράς, Κακαλέτρης, Περπινάκης, Βραχνάς, Μανιατέας, λ. Εξαρχέας, Αποστολόπουλος, Κωτσάκης, Π. Ντάκουρης και Γρ. Σκαρτσίλης, Μάνα.
ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Φωτιάδης, Τσερεγκούνης, Παπαθεοδώρου, Σωτηρόπουλος, Φ. Παναγιωτάρας, Σ. Παναγιωτάρας, Τσούμας, Μαυροειδής, Τσαούσης λ. Μιχλόπουλος, Πατρινός.